Life

Horoscopul runelor pentru săptămâna 25 – 31 mai. Pentru unele zodii e o perioadă norocoasă şi prosperă

23.05.2020 | 22:32
Horoscopul runelor pentru săptămâna 25 - 31 mai. Pentru unele zodii e o perioadă norocoasă şi prosperă
Horoscopul runelor pentru săptămâna 25 - 31 mai aduce situații benefice pentru unele zodii, însă pentru alte urmează o perioadă mai dificilă
ADVERTISEMENT

Horoscopul runelor pentru săptămâna 25 – 31 mai aduce situații benefice pentru unele zodii, însă pentru alte urmează o perioadă mai dificilă.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 25 – 31 mai

Previziunile în ceea ce privește horoscopul runelor pentru săptămâna 25 – 31 mai au fost făcute de numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Berbecii vor avea o săptămână cu certitudini, iar o persoană care se gândește mult la ei le trimite un cadou. În schimb, taurii au gânduri mărețe și vor să-și facă bagajul și să plece în vacanță.

Gemenii intră într-o perioadă de alertă, dau mesaje peste mesaje și trebuie să știe tot. Pentru raci urmează o săptămână dificilă. Ei sunt puși pe ceartă și vor să susțină o mică bătălie cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Capricornul intră în săptămâna dragostei

Leii vor avea un salt rapid calitativ în existența lor și vor da lovitura. În schimb, fecioarele sunt pe o pojghiță de gheață. Nativii acestei zodii strică prin intențiile lor și sunt puși pe ceartă.

Balanțele vor primi vești bune, cadouri sau o sumă de bani. O săptămână bună se anunță și pentru scorpioni, care intră în starea de atenție a protecției divine și pot face tot ce vor.

Săgetătorii sunt plini de întrebări, dar vor primi rezolvare la orice obstacol. Pentru nativii din zodia Capricorn săptămâna viitoare va fi una sub simbolul dragostei. Va fi ceva nou, fierbinte, pasional.

ADVERTISEMENT

Pentru vărsători se anunță schimbări. Aceștia își facplanul pentru a se muta în casă nouă sau de la locul de muncă. În schimb, peștii sunt în săptămâna când trebuie să își consolideze poziția socială.

Într-o ediție anterioară, maestrul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce spune despre tine felul în care scrii. Acesta a interpretat modul în care scriem și cum arată asta personalitatea pe care o avem.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri