Life

Horoscopul spaniol, cu Mihai Voropchievici. Cine sunt cuceritorii și nonconformiștii zodiacului

06.03.2021 | 21:51
Horoscopul spaniol cu Mihai Voropchievici Cine sunt cuceritorii si nonconformistii zodiacului
Horoscopul spaniol, cu Mihai Voropchievici. Cine sunt cuceritorii și nonconformiștii zodiacului. Sursa foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat și secretele care se află în spatele fiecărei zodii din horoscopul spaniol. De asemenea, acestea a dezvăluit cum putem afla, în funcție de ziua de naștere, în ce zodie suntem.

Potrivit expertului în astrologie, horoscopul din Spania este foarte interesant, pentru că el nu deține 12 zodii, are numai 9: ”Este horoscopul numărului cheie al vieții noastre”.

ADVERTISEMENT

La emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, Voropchievici a prezentat cele nouă semne zodiacale iberice și a echivalat pentru fiecare data din calendar astfel încă să vedem fiecare în ce zodie ne încadrăm.

Horoscopul spaniol prezentat de Mihai Voropchievici

Zodia Teoreadorului, cei născuţi pe 1, 10, 19, 28

Sunt ambiţioşi, lideri, ştiu ce vor în viaţă, iau taurul de coarne, sunt oameni de acţiune care ştiu să-şi impună punctul de vedere. Trăiesc relaţiile amoroase cu intensitate.

ADVERTISEMENT

Zodia Flamenco: cei născuţi pe 2, 11, 20, 29

Duce la senzualitate, pasiune, patos, au momente de lascivitate. 2 e o fire care nu are curaj, mai timid. Cât sunt ele de timide, sunt cam greu de cucerit. Sunt persoane născute dintre cei aleşi.

Zodia Maurului: cei născuţi pe 3, 12, 21, 30 

Sunt persoane care se află în continuă căutare de adrenalină, căutători de cursă lungă, caută senzaţii tari, sunt nişte cuceritori. Se plictisesc repede de o activitate, încep 2-3-4 lucruri fără să finalizeze, le place să fie înconjuraţi de mulţi oameni.

ADVERTISEMENT

Zodia Morii de vânt: cei născuţi pe 4, 13, 22, 31

Sunt caracterizaţi de nonconformism, atitudine pozitivă, sunt oameni mai speciali, plini de paradoxuri, au o autocritică foarte accentuată. Din această cauză, conduce la toleranţă mai mare asupra celor din jur, cum spun unii că e fraier de bun ce e.

Zodia Cidului: cei născuţi pe 5, 14, 23 

Fac parte din categoria celor foarte sentimentali, împărtăşesc trăirile sentimentale cu cei din jur, sunt explozivi, rapizi şi dornici de căutare. Când sunt nervoşi, nu ştii cât de repede îşi exteriorizează gândurile şi pot să fie agresivi.

ADVERTISEMENT

Zodia Garoafei roşii: cei născuţi pe 6, 15, 24 

Persoane foarte sensibile, fragile, dacă nu te porţi frumos cu ele, se vede. Sar în ajutor celor din jur care au nevoie şi au plus de afectivitate. Se implică des în campanii umanitare, au iniţiative, dau dovadă de altruism.

Zodia Taur: cei născuţi pe 7,16, 25

Chiar dacă îi asemănăm cu această zodie de la noi, ei se ataşează greu de o anumită persoană, dar atunci când se produce, greu de dezlipsesc. Sunt introvertiţi, analizează bine, dau dovadă de intuiţie fantastică. E adevăratul prieten, nu te lasă orice ar fi.

Zodia Mina Iobata: cei născuţi pe 8, 17, 26 

Persoane foarte spirituale, de un realism fantastic, agresivi în dragoste, oameni de acţiune care ştiu ce vor, buni în afaceri, cu şanse mari de reuşită, simt banul. Ei sunt şi oamenii extremelor.

Zodia Sangriei: cei născuţi pe 9, 18, 27

Aceștia iubesc, se lasă iubiţi, le plac călătoriile şi aventura, sunt deschişi la minte, acaparează informaţia şi o reţin, sunt ageri la minte.

ADVERTISEMENT