Life

Horoscopul zilei, 19 august 2020, adus de Camelia Pătrășcanu. Perspective noi pentru Balanțe. Noi începuturi

19.08.2020 | 10:37
Horoscopul zilei 19 august 2020 adus de Camelia Patrascanu Perspective noi pentru Balante Noi inceputuri
ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri, 19 august 2020, marchează și Luna Nouă în Leu. O zi în care trebuie să fim şi curajoşi şi îndrăzneţi şi să pornim la drum cu maximum de încredere și optimism.

Este o zi a iubirii, a relațiilor stabile, a iubirii ce presupune acceptarea vulnerabilității, empatie, iertare și spațiu pentru partener. Pe scurt, o iubire sănătoasă, nu una desprinsă din filmele romantice.

ADVERTISEMENT

Dacă este Lună Nouă, trebuie să începem cu dreptul, să ne ascultăm inima și instinctul. Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul zilei pentru fiecare zodie în parte.

Ce spun astrele pentru 19 august 2020. Camelia Pătrășcanu aduce vești bune

Berbec

Ceva din trecut vă dă bătăi de cap, vă supără și parcă vă împiedică să luați niște decizii care nu suportă amânare. Totuși, această supărare vă ajută să vedeți altfel lucrurile în viitor.

ADVERTISEMENT

Taur

Vă veți bucura de o reușită, de o realizare într-un proiect personal. Aveși idei foarte bune, ar trebui să le puneți în practică pentru că veți avea un mare câștig. Pregătiți-vă să manifestați asta.

Gemeni

Este o zi benefică, care aduce multă inspirație într-un domeniu nou în care vreți să activați, sau vă gândiți să vă implicați. Orice început poate fi de bun augur. N-ar strica, totuși, o colaborare. Nu mergeți singur la drum.

ADVERTISEMENT

Rac

Lună Nouă vă poate aduce mobilizare, o schimbare de ritm, noi proiecte și noi începuturi. Este o perioadă în care suntem îndemnați să facem ceea ce simțim și să nu ne fie frică de schimbări.

Leu

Schimbare de atitudine, un nou început, persoane noi care apar la orizont. Luna Nouă vine cu un altfel de iubire, cu o relație trainică, stabil. Așa că nu spuneți nu oportunităților care se vor ivi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor scăpa de regerete, de trecutul care le apasă pe suflet și nu le lasă să meragă mai departe. Încă simt umbrele celor care le-au marcat viața. Luna Nouă le ajută să scape de această apăsare și să facă ceea ce este necesar.

Balanță

Luna Nouă aduce o nouă perspectivă de viitor, aspecte minunate, mai ales pentru cei singuri. Se gândesc la noi proiecte, la noi abordări financiare. Vă lăsați inspirați și purtați de val.

Scorpion

O zi încununată de succes. O zi productivă în care toate vă merg ca pe roate. Orice întâlnire este un succes, o victorie neașteptată. Bucurați-vă de tot ceea ce întreprindeți azi. lniri, pentru că planetele susţin şi cumva vin bani de aici.

Săgetător

Luna Nouă aduce o nouă perspectivă și noi idei pentru a vă suplimenta veniturile. Poate fi vorba de un parteneriat sau ceva la care ați contribuit și voi. Nu vă aparține 100%, dar se vede și munca voastră.

Capricorn

O Lună Nouă care poate aduce un parteneriat bun, o schimbare de job care se anunță benefică. Vă pregătiți etrenul pentru o perioadă mai bună, vă mutați din casă, de la serviciu sau puneți bazele unui proiect personal.

Vărsător

Ațo început un proiect sau mai multe, cu ceva vreme în urmă, iar acum a venit vremea să vă bucurați de munca depusă. Se văd rezultatele, iar asta vă dă  multă energie și optimism.

Pești

Luna Nouă le deschide mintea, le aduce idei noi. Nativii vor fi inspirați să își urmeze drumul, să facă ceea ce știu cel mai bine și să nu mai facă niciun fel e cmpromis. Degeaba vin banii, dacă nu este satisfacție.

 

ADVERTISEMENT