Life

Horoscopul zilei, 22 august 2020, adus de Camelia Pătrășcanu. Gemenii au probleme financiare. Fecioarele primesc o invitație

22.08.2020 | 09:53
Horoscopul zilei 22 august 2020 adus de Camelia Patrascanu Gemenii au probleme financiare Fecioarele primesc o invitatie
ADVERTISEMENT

Ziua de 22 august aduce teste, provocări, pentru cele 12 semne zodiacale. Este vizat sectorul relațiilor personale. Astrele spun că trebuie să vă mobilizați și să treceți peste aceste încercări.

Astrologul Camelia Pătrășcanu îi sfătuiește pe nativi să asculte și să analizeze cu atenție tot ceea ce se întâmplă și vine către ei. Cu determinare și încredere se poate rezolva orice.

ADVERTISEMENT

Gemenii traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar, iar Fecioarele sunt așa angrenate în activitățile zilnice, încât se văd nevoite să refuze invitații.

Horoscopul zilei, 22 august 2020, adus de Camelia Pătrășcanu. Ce spun astrele pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii încep ziua foarte activi, cu idei și planuri bine stabilite încă de dimineață. Vor să se facă utili, să fie de ajutor și celor din jur. Sunt aproape de familie, gata să ofere sprijin în orice situație.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au mai multe probleme care îi apasă, dar una dintre ele le dă mari bătăi de cap și nu știu cum s-o mai scoată la capăt. De aceea, pot foi mai irascibili ca de obicei.

Gemeni

O zi care stă sub semnul distracției și al petrecerilor, cu sau fără bani. Nu mai aveți finanțe, dar asta nu vă va ține în casă. Este weekend și veți profita la maximum de timpul liber.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunteți preocupați de casă și familie. Poate, cineva apropiat se confruntă cu probleme de sănătate, sau voi aveți ceva de rezolvat acasă, o renovare, schimbare de mobilă. Îcercați să nu vă pierdeți optimismul.

Leu

Leii au o zi care le poate aduce nevoia de izolare și de introspecție pentru a petrece mai mult timp în compania lor, ei cu ei, pentru sufletul lor. Este o dorință care vine într-un moment apăsător.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O zi plină, cu preocupări legate de muncă, sunt interesați de o nouă colaborare, dar nu este o colaborare foarte ușoară, de aceea trebuie să se sfătuiască, pentru a nu face un pas greșit. Angrenați în muncă, posibil să refuze unele invitații.

Balanță

Pentru Balanță ziua aduce emoții puternice. Pot fi legate de activitățile profesionale noi, care vor începe în curând, sau chiar legat de viața de cuplu care se află într-un impas.

Scorpion

Ați ajuns la capătul puterilor și al răbdării. Vă simțiți obosiți și aveți nevoie de timp pentru a vă încărca bateriile și a fi pregătiți pentru noi începuturi. Aveți grijă la drumurile pe care le faceți.

Săgetător

Pentru Săgetători vorbim despre prietenii, noi cunoștințe și distracții. Azi este o zi care stă sub semnul petrecerii, al veseliei și al noului. Au nevoie de un echilibru și o stabilitate în viața profesională.

Capricorn

Capricornii sunt preocupați de familie, iar aceste griji îi fac destul de tensionați în această zi. Se simt singuri și parcă-și pierd răbdarea. Nu văd luminița de la capătul tunelului.

Vărsător

Vărsătorii se vor bucura de prima zi din weekend în compania prietenilor. Pot ieși din casă și chiar din oraș, poate la o plimbare. O călătorie le poate face ziua foarte bună, fie foarte rea.

Pești

O zi tensionată, mai ales în a doua jumătate. Este vorba de relația cu partenerul de viață care pare să nu vă mai înțeleagă nevoile. Acționați cu calm și diplomație.

 

ADVERTISEMENT