Life

Horoscopul zilei de 5 august 2020, adus de Neti Sandu. Taurii vor avea parte de cheltuieli neprevăzute

05.08.2020 | 08:54
Horoscopul zilei de 5 august 2020 adus de Neti Sandu Taurii vor avea parte de cheltuieli neprevazute
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de 5 august 2020, astrele anunță reușite neașteptate, proiecte noi care se anunță a fi de mare succes, dar și momente de respiro pentru cei mai mulți nativi, care au muncit mult în ultimele zile.

Vibrația zilei este 5, ceea ce înseamnă că lucrurile se vor mișca mai repede, dar este nevoie de curaj pentru a le demara, pentru a da startul unor începuturi pe care le-am gândit demult.

ADVERTISEMENT

Astrologul Neti Sandu aduce vești bune și surprize pentru cei mai mulți nativi. Cum arată horoscopul zilei de 5 august 2020, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 5 august 2020. Neti Sandu aduce reușite azi

Berbec

Veți avea curaj să faceţi nişte lucruri care vă pot depăşi puterile, pentru că vreţi o schimbare în bine în viața dumneavoastră. Pentru asta, sunteți dispuși să faceți eforturi mari. Veți fi răsplătit.

ADVERTISEMENT

Taur

Veți avea parte de câștiguri, dar așa cum vor veni, se vor și duce banii pentru că aveți cheltuieli mari neprevăzute. Nu va fi, totuși o zi apăsătoare, nu vă speriați. Veți avea vreme și pentru o ieșire de relaxare.

Gemeni

Vă aflaţi în plin proces de reinventare, vă redescoperiți și lucrați intens la propria imagine. Aveți în minte noi începuturi, noi planuri de dezvoltare personală, dar și noi proiecte profesionale.

ADVERTISEMENT

Rac

Este un moemnt foarte bun pentru schimbări, Astrele sunt de partea voastră și vă susțin. Așa că, puneți osul la treabă și duceți-vă planurile la bun sfârșit. Ați făcut o promisiune la începutul anului, nu uitați de ea.

Leu

Se anunţă schimbări și realizări mari în sfera profesională. Ori este vorba de un nou loc de muncă pe care îl urmăriți demult, ori se anunță o promovare la care ați tot aspirat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva neașteptat o să vă propună o afacere sau un proiect care vă va adue multă satisfacție. Vă va scoate puțin din zona de confort, dar nu vă speriați, pentru că o astfel de schimbare este întotdeauna benefică.

Balanță

Întâmpinați ceva greutăți și probleme financiare, pentru că ați tot cheltuit în stânga și în dreapta, zilele trecute. Totuși, astrele sunt de partea voastră și vă vor trimite oameni sau soluții pentru a ieși din acest impas.

Scorpion

Sunteți lăudat și recompensat la locul d emuncă pentru eforturile depuse în ultima perioadă. Ieşiţi pe piaţă cu lucruri noi care să vă aducă un plus de notorietate şi să rămâneţi în top.

Săgetător

Se anunță o vizită în afara orașului. Ori voi plecți undeva, ori cineva drag cu care nu v-ați mai văzut demult, trece pe la voi. Spre seară, veți pune pe hârtie planul de vacanță.

Capricorn

În sfârșit, vin veștile mult așteptate despre un credit, sau o sumă de bani pe care o așteptați demult. Chiar dacă nu era în plan, această veste vă dă posibilitatea să vă gândiți și la vacanță. Aveți nevoie să vă încărcați bateriile.

Vărsător

E momentul să le cereţi şefilor să vă sprijine să avansaţi şi cu proiectele personale pe care le-ați tot amânat. Fie că este vorba de o casă, sau un eveniment important în familie. Nu vă neglijați viața personală.

Pești

Este o zi încărcată și grea la locul de muncă. Ați început încă de la primele ore ale dimineții și o s-o țineși așa până seara târziu. Dar nu vă panicați, veți fi răsplătit pentu eforturile vostre.

 

 

ADVERTISEMENT