Life

Hotelul în care oamenii își primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță. Mulți turiști merg acolo

Există un hotel unde oamenii își primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță. Nu e de mirare de ce mulți turiști merg acolo.
11.03.2024 | 08:01
Hotelul in care oamenii isi primesc banii inapoi daca ploua in vacanta Multi turisti merg acolo
Hotelul în care oamenii își primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță. Sursă foto: Pinterest / Booking / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai că există un hotel unde oamenii primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță? Mulți turiști aleg să meargă aici anual, pentru că într-o oarecare măsură au ”siguranța” că vor avea o vacanță de vis.

Hotelul în care oamenii își primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță

Multe persoane au grijă să își rezerve vacanțele din timp. În acest mod, prețurile sunt ceva mai mici și de asemenea, concediile pot fi luate chiar și cu luni bune înainte de perioadă.

ADVERTISEMENT

Pot exista însă și dezavantaje. Vremea ne poate strica de multe ori vacanța, dacă aceasta este plănuită cu mult timp înainte. Iată însă că un hotel s-a gândit și la acest detaliu. Aici, turiști au șansa să primească banii înapoi în cazul în care afară plouă.

De altfel locația are un program unic care atrage un număr record de turiști. Este vorba despre un hotel ceva mai deosebit și anume InterContinental Singapore. Locația a lansat un program unic în lume.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre pachetul „Rain Resist Bliss”. Ce avantaje le oferă acesta turiștilor? În primul rând, cei care se cazează aici primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță, iar planurile lor sunt date peste cap.

Interesant este faptul că decizia conducerii hotelului vine în contextul în care Singapore are o climă destul de umedă. Mai exact, aici, media este de 171 de zile de ploaie pe an. Chiar și așa, cei de la InterContinental Singapore nu s-au lăsat descurajați.

ADVERTISEMENT

Ce spune regulamentul și cine se bucură de un astfel de avantaj

Ce prevede pachetul și de ce mulți turiști sunt tentați? În cazul în care ploaia perturbă una dintre activitățile planificate de oaspeți, atunci, aceștia vor avea asigurată rambursarea prețului unei nopți de cazare.

Mai sunt și alte condiții pentru oamenii care primesc banii înapoi dacă plouă în vacanță? Regulamentul e destul de strict. Mai exact, pentru ca oamenii să se bucure de rambursare, ploaia trebuie să depășească 120 de minute cumulate într-un interval de 4 ore în timpul zilei.

ADVERTISEMENT

„Vorbeam cu un grup de prieteni despre ce urmează în privința vacanțelor de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că să poți garanta vreme bună ar fi următorul nivel”, a mărturisit directorul general al hotelului, Andreas Kraemer.

Ce altceva mai spune regulamentul? Că turiștii care primesc banii înapoi dacă plouă vacanță trebuie să stea cazați în apartamentele hotelului. Doar această categorie de oaspeți se bucură de acest avantaj.

Trebuie menționat faptul că prețul pentru un apartament junior, pe noapte, pornește de la 633 de dolari. De cealaltă parte, apartamentul prezidențial ajunge să coste chiar și 3.349 de dolari pe noapte.

Cum sunt returnați banii? Conform regulamentului, turiștii primesc suma sub forma unui voucher. Acesta trebuie cheltuit tot la InterContinental Singapore în termen de șase luni și echivalează cu valoarea unei nopți de ședere la hotel.

ADVERTISEMENT