Life

I-a dat un nume inedit bebelușului, dar nici măcar familia sa nu vrea să audă de el: “Aproape tuturor nu le-a plăcut”

O mamă a decis să îi dea un nume inedit bebelușului săi. Nimeni nu avea să știe însă ce reacții va stârni acesta, în special din partea familiei.
19.01.2023 | 15:59
Ia dat un nume inedit bebelusului dar nici macar familia sa nu vrea sa auda de el Aproape tuturor nu lea placut
Ce nume inedit a ales o mamă pentru fiica sa. Sursă foto: The Mirror
ADVERTISEMENT

Bella Davis este o mamă în vârstă de 18 ani, iar deși adoră numele fiicei ale, aceasta s-a văzut nevoită să îl apere, după ce membrii familiei l-au confundat cu un producător auto.

Ce nume inedit a ales o mamă pentru fiica ei

De asemenea, au fost și persoane de pe internet care au spus că numele fiicei sale “sună ca o boală”.

ADVERTISEMENT

”Familia mea urăște cu desăvârșire numele copilului meu, deoarece sună ca o companie auto, dar eu îl iubesc”, a spus Bella Davis.

Alegerea unui nume pentru viitorul bebeluș este o sarcină interesantă, dar descurajantă și devine mult mai dificilă dacă celor dragi nu le place.

ADVERTISEMENT

Bella Davis, în vârstă de 18 ani, a fost nevoită să justifice numele fiicei sale de șase luni în fața familiei sale, după ce aceasta l-a confundat cu cel al unui producător de mașini.

Bella și iubitul ei, Reason Robison, în vârstă de 20 de ani, s-au îndrăgostit de numele Polaris, un alt nume pentru Steaua Polară,  înainte ca fetița lor să se nască în iulie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Dar, în ciuda faptului că ambilor parteneri le plăcea, rudele au avut îndoieli.

“Când le-am spus prietenilor și familiei noastre, nimănui nu i-a plăcut. Multă lume s-a gândit la compania producătoare de mașini, Polaris Inc, care vinde vehicule de teren.

Sora mea a urât-o cu desăvârșire, dar odată ce s-a născut Polaris, a început să-i placă puțin mai mult. (…)”, a dezvăluit ea.

ADVERTISEMENT

Totodată, în momentul în care tânăra mamă a împărtășit pe TikTok, numele fetiței sale, aceasta s-a confruntat cu un val de reacții negative din partea internauților.

Ce semnificație are numele ”Polaris” pentru cei doi părinți

Dacă în primă fază, acest lucru a afectat-o, acum, tânăra mamă nu mai citește comentariile și preferă să stea departe de părerile dure ale altora.

“Multe dintre comentarii spun că ar fi hărțuită la școală din cauza numelui ei și că este urât. Am încetat să mai citesc comentariile acum pentru că sunt prea pline de ură”, a mai povestit ea, potrivit The Mirror.

Ce semnificație are însă numele Polaris pentru familie? Cei doi părinți s-au cunoscut datorită dragostei lor pentru astronomie. Mai exact, aceștia mergeau împreună să urmărească stelele la primele lor întâlniri.

Bella și-a amintit cum Reason arătase spre Steaua Polară, sau Polaris, chiar înainte de a o cere și tocmai din acest motiv, au considerat că numele merită efortul.

Amintim că și celebra artistă, Vlăduța Lupău, a fost aspru criticată la un moment dat, de internauți, pentru numele Iair, pe care i l-a pus fiului său. 

ADVERTISEMENT