Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„I-aș spulbera pe cei din camera VAR de la UTA – FCSB” E declarația meciului!

Dumitru Dragomir a izbucnit după penalty-ul acordat de George Găman la sugestia celor din camera VAR. Fostul şef al Ligii a declarat că i-ar fi spulberat pe cei din camera VAR.
29.08.2023 | 23:38
Ias spulbera pe cei din camera VAR de la UTA  FCSB E declaratia meciului
Mitica Dragomir, NERVOS dupa UTA - FCSB 2-1 “I-AS CURATA PE TOTI!”
ADVERTISEMENT

Primul mare scandal de arbitraj din acest sezon din SuperLiga a izbucnit după UTA Arad – FCSB 2-1. George Găman este acuzat că a acordat un penalty gratuit pentru gazde, după ce a fost atenţionat din camera VAR.

„I-aș spulbera pe cei din camera VAR de la UTA – FCSB”

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că i-ar spulbera pe arbitrii din camera VAR de la meciul UTA Arad – FCSB 2-1:

ADVERTISEMENT

“Eu i-aş curăţa pe cei din camera VAR. Dacă aş fi la Ligă, i-aş spulbera. Pe toţi care au fost în cabina VAR. Pentru că au strigat la el că e penalty. 

Atac la fraţii Kovacs: “Amândoi sunt o echipă de distrugere dacă vor”

Eu cred orice. Am dreptul să cred orice după ce am făcut aseară. Amândoi sunt o echipă de distrugere dacă vor. Te fac din om neom dacă vor. Te lucrează la indirecte de de omoară.

ADVERTISEMENT

Şi dacă nu sunt implicaţi direct pot face atâta rău că nu poate să îl ducă Gigi. Bineînţeles că îl cred pe Gigi. Ăştia, mai deştepţii, te curăţă. Te pun la zid”, a explicat Dumitru Dragomir.

În camera VAR la meciul UTA Arad – FCSB 2-1 a fost Szabolcs Kovacs, fratele mult mai celebrului Istvan, care arbitrează în Champions League la mijlocul săptămânii, şi Viorel Flueran.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan”

Gigi Becali a pus tunurile pe Istvan Kovacs, pe care îl acuză că este anti-FCSB şi în acest demers l-a implicat şi pe mai tânărul său frate:

“De când sunt în fotbal, numai belele am avut cu Istvan. Arbitru mare a fost și este și acum, dar când mă arbitrează pe mine greșește, nu mai e mare. Acum mi l-a dat și pe fra-su.

ADVERTISEMENT

De unde l-a scos, bă, din căciulă? Mai are vreun nepot să-l facă arbitru, să fie toți ungurii la mine? Cum să mai iei campionate așa? Ei, ungurii, au ceva cu mine. Ce au? Eu mă lupt cu CFR-ul. Ei stau la Cluj”, a “tunat” Becali.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mitică Dragomir critică dur arbitrii VAR

ADVERTISEMENT