News

I s-a spus Nostradamus din Balcani după ce a prezis numeroase dezastre naturale și accidente. Ce a zis Baba Vanga despre războiul de lângă România

Nostradamus din Balcani a prezis războiul din Ucraina. Baba Vanga a vorbit și despre situația României în timpul conflictului
28.01.2023 | 10:00
I sa spus Nostradamus din Balcani dupa ce a prezis numeroase dezastre naturale si accidente Ce a zis Baba Vanga despre razboiul de langa Romania
Ce a spus Baba Vanga despre războiul din Ucraina și Vladimir Putin. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului Baba Vanga a surprins întreaga lume prin clarviziunile pe care le-a oferit. Supranumită Nostradamus din Balcani, femeia din Bulgaria a lăsat mai multe indicii și despre conflictul din Ucraina.

Ce a prezis Nostradamus din Balcani despre războiul din Ucraina

Nu a fost singurul indiciu corect pe care Baba Vanga l-a lăsat. Aceasta a prezis și Brexit, dar și tragedia din Statele Unite atunci când turnurile gemene au fost puse la pământ de talibani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ascensiunea ISIS a fost un subiect al clarvăzătoarei din Bulgaria. Aceasta nu s-a oprit aici și a făcut și predicție înfricoșătoare despre Rusia.

Aceasta nu a ezitat o clipă și a transmis cu puțin timp înainte să moară că Vladimir Putin și Rusia vor domina lumea. A făcut-o în timpul unei întâlniri pe care a avut-o cu scriitorul Valentin Sidorov.

ADVERTISEMENT

„Toate se vor dezgheța, ca și cum ar fi gheață, doar una va rămâne neatinsă – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toate vor fi îndepărtate din calea ei și nu numai că va fi păstrată, dar devine și stăpânul lumii”, a transmis Baba Vanga

Clarvăzătoarea din Bulgaria a continuat pe aceeași linie și a explicat că omenirea va utiliza în cele din urmă și armele nucleare, în condițiile în care al treilea război mondial nu va mai fi doar o vorbă.

ADVERTISEMENT

Interesant este că Baba Vanga, născută Vangelia Gushterova, a suferit un accident ciudat în copilărie în urma căruia și-a pierdut vederea. Rudele sale au transmis că aceasta a fost prinsă într-o tornadă.

A devenit cunoscută în întreaga lume după ce a prezis cu exactitate scufundarea navei Kursk în anul 2000. Culmea, aceasta ar fi avut și o referire la România

ADVERTISEMENT

„Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, ar fi spus aceasta.

Cu toate acestea, Vlaicu Ionescu, traducător al profețiilor lui Nostradamus a ținut să explice că referirea a fost înțeleasă greșit și că „Romainie” nu ar fi, de fapt, România.

Curios este că Baba Vanga ar fi fost analfabetă drept pentru care nu ar fi scris nicio carte de preziceri. Mai mult decât atât, aceasta vorba un dialect dificil, unul pentru care era nevoie de subtitrare chiar și pentru publicul bulgar.

ADVERTISEMENT