Life

Iancu Sterp a primit o sumă colosală pentru a se bate la RXF cu Zănoagă. Organizatorii i-au oferit zeci de mii de euro

Suma colosală încasată de Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, pentru a se bate la RXF cu George Zănoagă. Tânărul a primit zeci de mii de euro.
03.11.2023 | 18:58
Iancu Sterp a primit o suma colosala pentru a se bate la RXF cu Zanoaga Organizatorii iau oferit zeci de mii de euro
Iancu Sterp a solicitat suma colosală înainte de a se bate cu George Zănoagă. Sursa foto: captură youtube ”RXF”
ADVERTISEMENT

Pe ce sume se bat luptătorii de la RXF? Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a primit zeci de mii de euro în a 45-a gală a competiției, care s-a desfășurat miercuri. Tânărul a solicitat organizatorilor banii chiar înainte de a intra în ring și de a se lupta cu George Zănoagă.

Iancu Sterp a primit zeci de mii de euro din partea RXF

Iancu Sterp ar mai fi solicitat suma uriașă și anul trecut, dar organizatorii nu au fost de acord. Motivul invocat de ei era lipsa de notorietate. ”Nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp să merite atât?”, spuneau în 2022 reprezentanții show-ului, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă transmite că Iancu Sterp a încasat de la RXF 30.000 de euro în ziua de miercuri, când a pătruns pe ring pentru a-l învinge pe George Zănoagă. Însă, lucrurile nu au stat în totalitate așa cum și-ar fi dorit, căci el a fost pierzătorul meciului.

Iancu Sterp a justificat la finalul luptei că nu a avut o stare prea bună încât să devină victorios, deși anterior s-a pregătit intens. ”N-am fost eu, ăla cu zvâc, cu tărie, cum mă știu eu pe mine”, a mai precizat el, cerând și revanșa promisă de organizatori.

ADVERTISEMENT

”Eu nu m-am simțit chiar în elementul meu, nu știu de ce. M-am antrenat foarte bine pentru meciul ăsta, dar chiar am fost oarecum mai aerian, nu mi-am găsit locul în cușcă. N-am fost eu, ăla cu zvâc, cu tărie, cum mă știu eu pe mine. 

O să vreau și eu revanșa, pentru că nu-mi place de mine cum am fost, nu m-am recunoscut pe mine și știu că nu am fost eu (…) În sufletul meu, sunt un luptător, m-am născut un luptător și o să mor luptător, indiferent de lupte, pierd, câștig, războiul este al meu”, a declarat Iancu Sterp după ce a pierdut meciul în gala cu numărul 45 a RXF.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și-a cerut iubita de soție

Tot la finalul meciului cu George Zănoagă, Iancu Sterp a decurs la un gest memorabil. Și-a cerut iubita, Denisa, de soție. Nimeni din sală nu se aștepta la acest pas, cu excepția fratelui său, Culiță, și a mamei sale, Geta, care i-au adus inelul și buchete de flori pentru Denisa.

”Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, au fost cuvintele lui Iancu Sterp, la finalul galei RXF de miercuri.

ADVERTISEMENT
@culita_sterp_official

A pierdut o luptă dar a câstigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie! 😍 @Sterp Iancu @Denisa Coțolan

♬ sunet original – Culiţa Sterp

Iancu Sterp s-a așezat în genunchi în fața partenerei sale, cu inelul în mână, iar aceasta i-a răspuns ”Da!” extrem de emoționată. Culiță Sterp a postat întreg momentul pe rețelele de socializare. ”A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!”, a notat solistul în dreptul imaginilor.

ADVERTISEMENT
Tags: