Life

Iancu Sterp, primele declarații după ce l-a învins pe Ovidiu Neveu. Fratele lui Culiță era sigur de victorie

Iancu Sterp a făcut primele declarații după ce l-a învins pe Ovidiu Neveu la gala MMA. Fratele lui Culiță era sigur de această victorie, așa cum a declarat după meci.
11.05.2022 | 09:18
Iancu Sterp primele declaratii dupa ce la invins pe Ovidiu Neveu Fratele lui Culita era sigur de victorie
Iancu Sterp, primele declarații după ce l-a învins pe Ovidiu Neveu. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a câștigat meciul cu Ovidiu Neveu, la gala MMA a celebrităților, iar fratele lui Culiță Sterp a spus primele cuvinte după victorie. Tânărul a acceptat provocarea lansată de tik-toker și s-au luptat marți seară în cușca MMA.

Iancu Sterp, primele declarații după ce l-a învins pe Ovidiu Neveu

Fostul concurent de la Survivor 2020 este fericit după ce l-a învins pe adversarul său. Iancu Sterp l-a pus la podea pe Neveu și l-a strangulat de la spate, astfel că acesta a cedat.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Culiță Sterp a ieșit învingător din cușcă și a spus câteva cuvinte despre meciul cu Ovidiu Neveu.

Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni. ”, a spus acesta seara trecută, după meci.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă va mai accepta o nouă provocare pe viitor, Iancu a spus că “o să accept orice provocare până mor”.

Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au fost alături de Iancu. Interpretul de muzică de petrecere a făcut și el câteva declarații după victoria fratelui său. Acesta era sigur că meciul de seara trecută va fi câștigat de Iancu.

ADVERTISEMENT

Și Jador a fost prezent la meciul lui Iancu, pe care l-a felicitat după victorie. Cântărețul s-a bucurat foarte tare, lucru observat și de fani în comentarii.

@culita_sterp_official Victorieeeee @sterpiancu ♬ sunet original – Culiţa Sterp

Sora lui Iancu, Ileana, nu a venit la meci pentru că nu și-a dorit să-l vadă în asemenea ipostaze. Aceasta a preferat să-l susțină de la distanță.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, la un pas de bătaie înainte de meci

Iancu Sterp a fost la un pas să se ia la bătaie cu adversarul său înainte de meci. La conferința de presă care a avut loc înainte de meciul dintre cei doi, fratele lui Culiță l-a amenințat pe Ovidiu Neveu că îl va arunca din ring.

Tik-tokerul l-a provocat pe Iancu la acest meci deoarece este popular în mediul online, după cum a spus acesta la conferință. Tânărul nu a avut emoții și a știut că victoria îi va aparține, mai ales că s-a pregătit intens în ultimele luni.

“Clar, m-a provocat că sunt popular. El știe clar că nu are nimic de pierdut, dar oricum o să îl bat rău. După ce îl fac KO, o să îl iau de picior și o să îl arunc peste cușcă. Promit!

Ca să vadă cât este de slab Iancu Sterp. Să fie pregătiți oamenii din staff-ul lui să îl prindă, să nu își rupă ceva coaste.”, i-a spus Iancu Sterp lui Ovidiu Neveu.

Mama Geta i-a spus fiului său să nu-l bată pe adversar până îl va umple de sânge, iar acesta l-a informat că nu-i va respecta dorința. Iancu Sterp l-a îndemnat pe Neveu să-și facă programare la spital, pentru că îl va bate “rău”.

“Mi-a spus mama: ‘Te rog să nu îl umpli de sânge’, m-a rugat să nu îl bat așa rău. Mama are suflet bun. Dar nu am ce să fac, mi-a cerut-o prea mult, trebuie să îi dau. Dar fă-ți programare la spital, te voi bate rău.”, a mai spus Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: