Fotbal intern

Ianis Hagi, aproape de o nouă plecare afară! ”Există interes concret”

17.07.2018 | 20:30
Ianis Hagi aproape de o noua plecare afara Exista interes concret

Mijlocașul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, este aproape de o nouă plecare afară, după ce a revenit la formația patronată de tatăl său la începutul anului. Fiul lui Gheorghe Hagi nu a reușit să se impună la AC Fiorentina și a fost repatriat pentru două milioane de euro.

”Interes concret există dinspre mai multe cluburi. Au existat și niște oferte. Până în momentul de față nu s-a finalizat nimic, așa că el continuă cu noi. Dar asta nu înseamnă că nu poate apărea ceva pe parcurs”, a declarat directorul general al clubului FC Viitorul, Cristian Bivolaru, într-un interviu pentru site-ul ziare.com.

Ianis Hagi, aproape de o nouă plecare afară: ”Va conta dubla cu Vitesse Arnhem”

”Probabil va conta prestația lui din meciurile din Europa. Să nu uităm că după Luxemburg, vom juca mai mult ca sigur cu olandezii de la Vitesse Arnhem și lumea se va concentra probabil pe meciurile acelea”, a menționat Cristian Bivolaru.

Mijlocașul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, este aproape de o nouă plecare afară, urmând să fie urmărit la dubla cu Vitesse Arnhem din Europa League
Mijlocașul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, este aproape de o nouă plecare afară, urmând să fie urmărit la dubla cu Vitesse Arnhem din Europa League

Oficialul de la FC Viitorul a mai spus că Gheorghe Hagi va rămâne cu siguranță pe banca echipei, chiar dacă și el a avut ceva oferte. ”Cu siguranță va continua la echipă, pentru că la antrenori lucrurile sunt așezate deja. Nu cred că un club serios a ajuns la sfârșitul lunii iulie fără să știe cu cine începe noul sezon. Nu cred că până la iarnă se va mai pune problema unei oferte. Au existat ceva discuții, dar nu a fost nimic care să îl tenteze să lase lucrurile de aici”.

În ultima perioadă s-a scris că Ianis Hagi este dorit de fotmația cehă Slavia Praga, care l-a achiziționat și pe atacantul Alexandru Băluță de la Universitatea Craiova.

Fiul lui Gheorghe Hagi a fost nominalizat alături de Denis Man de la FCSB printre cei 100 de posibili câștigători ai trofeului Golden Boy 2018.