Fotbal intern

Ianis Hagi e tot mai aproape de un transfer la Sevilla! Anunțul făcut de spanioli

15.06.2019 | 23:20
Ianis Hagi e tot mai aproape de un transfer la Sevilla Anuntul facut de spanioli

Căpitanul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi e tot mai aproape de un transfer la formația FC Sevilla, deși de serviciile sale sunt interesante mai multe formații de top din Europa. În acest moment, fiul ”Regelui” se află la echipa națională de tineret a României, alături de care va participa la turneul final al Campionatului European din Italia și San Marino.

Ianis Hagi e tot mai aproape de un transfer la Sevilla

Marele Gheorghe Hagi a declarat că mai multe rânduri că fiul său va pleca dde la FC Viitorul în această vară, dar a refuzat să ofere mai multe detalii despre destinația acestuia. Însă, s-a scris foarte mult că cei care par cei mai interesați de transferul lui Ianis Hagi sunt cei de la FC Sevilla.

Cotidianul Marca a scris că directorul andaluzilor, Monchi, a făcut o listă scurtă de transferuri pe care se află și Ianis Hagi. Sevilla se află în căutarea unui decar de mare valoare și s-au orientat către căpitanul Viitorului, un jucător de mare viitor, în vârstă de doar 20 de ani, dar care a arătat o mare maturitate în joc. Pe lângă internaționalul român de tineret, Sevilla îi mai are în vizor pe Florent Mollet, Carlos Fernandez și Dylan Bronn.

Ianis Hagi sărbătorește câștigarea Cupei României cu FC Viitorul

Gică Hagi a refuzat în iarnă 3 milioane de euro de la Sevilla pentru Ianis

FC Sevilla a mai încercat să-l transfere pe Ianis Hagi și în iarnă, atunci când au oferit trei milioane de euro pentru mijlocașul Viitorului, dar atunci Gică Hagi a refuzat oferta deoarece nu credea că la acel moment fiul său va putea juca titular. Acum, lucrurile par schimbate, deoarece odată cu întoarcerea lui Monchi andaluzii vor miza din nou pe jucătorii tineri, iar proiectul poate fi construit pe placul familiei Hagi.

Ianis Hagi este împreună cu restul colegilor de la echipa națională de tineret la Forli, acolo unde ”tricolorii” au baza pe timpul turneul final al Campionatului European. Fiul lui Gică Hagi este incontestabil marea vedetă a lotului, el fiind lăudat atât de jurnaliștii britanici, cât și de site-ul oficial al UEFA. Ianis va fi cel mai probabil titular în echipa lui Mirel Rădoi pentru meciul âmpotriva Croației, care se va disputa marți, de la ora 19:30, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Tags: