Fotbal international

Ianis Hagi, inclus de belgieni în cel mai slab prim „11” al sezonului: „Va rămâne în istoria fotbalului drept un trecător tăcut”

23.03.2020 | 17:01
Ianis Hagi inclus de belgieni in cel mai slab prim 11 al sezonului Va ramane in istoria fotbalului drept un trecator tacut
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost inclus de belgieni în cel mai slab prim „11” al sezonului, alcătuit doar din fotbaliști care au ajuns la începutul sezonului în Jupiler League. Echipa este completată de jucători cu nume important în Europa, precum Samir Nasri sau Kevin Mirallas.

Ianis Hagi nu s-a impus la Genk

Ianis Hagi a fost transferat la începutul sezonului de Genk, după ce a reușit să impresioneze la Viitorul și în tricoul naționalei de tineret, semifinalistă a Campionatului European.

ADVERTISEMENT

În ciuda începutului bun la noua formație, internaționalul român nu a reușit să se impună la Genk și a fost cedat, în ianuarie, sub formă de împrumut, la Rangers.

Cu trei goluri și patru pase decisive în cele 19 apariții în toate competițiile la Genk, Ianis Hagi a fost inclus de belgienii de la Voetbal Nieuws într-un prim „11” al dezamăgirilor din acest sezon al primei ligi, echipă alcătuită doar din fotbaliști transferați vara trecută.

ADVERTISEMENT

Primul 11 al dezamăgirilor din Belgia:

  • Milinkovic-Savic (Standard Liege) – Mikael Lustig (Gent), Cameron Humphreys (Zulte Waregem), Corentin Fiore (Brugge) – Lucas (Sint-Truiden), Govea (Zulte Waregem) – Kevin Mirallas (Antwerp), Ianis Hagi (Genk), Samir Nasri (Anderlecht) – Stephen Odey (Genk), Mbaye Diagne (Brugge)

„Genk va scăpa de o greutate”

Belgienii consideră că pentru Genk ar fi un succes cedarea lui Ianis Hagi pentru 5.000.000 de euro la Rangers, dacă formația lui Steven Gerrard va activa clauza de cumpărare definitivă în vară, suma fiind cu un milion mai mare decât cea plătită celor de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Genk va scăpa în curând de o greutate, pentru că Rangers ar accepta să plătească 5 milioane de euro pentru a-l achiziționa definitiv. Cu acest transfer, clubul va face și un profit, dacă prețul plătit anunțat a fost corect.

Vara trecută, inițial s-a spus că suma ar fi fost mai mare de patru milioane pentru copilul-minune din România.

ADVERTISEMENT

Oricum, el va rămâne în istoria fotbalului nostru drept un trecător tăcut”, scriu belgienii de la Voetbal Nieuws.

ADVERTISEMENT
Tags: