Sport

Mădălina Ghenea a trăit din primul rând decernarea titlului de campioană în Serie A. Video

Mădălina Ghenea a făcut senzație la „derby della Madonnina”. Superbul fotomodel a trăit din primul rând bucuria celor de la Inter.
24.04.2024 | 00:04
Mădălina Ghenea a trăit din primul rând decernarea titlului de campioană în Serie A
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea a fost invitată pe San Siro la derby-ul de titlu din Serie A dintre AC Milan și Inter Milano. Frumoasa actriță chiar ar fi avut o relație cu un fost jucător al „nerazzurri” Nicolo Zaniolo, pe care a negat-o însă.

Mădălina Ghenea, apariție surprinzătoare la Milan – Inter

Mădălina Ghenea a avut locuri în primul rând la unul dintre cele mai așteptate derby-uri din Europa și cu o tradiție zeci și zeci de ani. Și chiar a avut parte de cele mai bune locuri alături de un influencer cunoscut din Italia: Gilda Klora Flora.

ADVERTISEMENT

Inter s-a încununat campioana Italiei după 2-1 în fața marii rivale, AC Milan, sub privirile superbei brunete. Mădălina Ghenea a părut că se bucură de spectacol și de atmosfera extraordinară din tribune.

Este pentru prima oară în istoria de 115 a confruntărilor dintre cele două rivale când titlul se decide chiar la Milano. Inter Milano cucerise ultima oară titlul în sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT

„Nerazzurri” au ajuns la 20 de titluri de campioni în Serie A. La finalul partidei, în vestiar și la petrecerea de titlu, jucătorii lui Inter au sărbătorit pe melodia „Made in Romania” a lui Ionuț Cercel.

Mădălina Ghenea, mare fană a Universității Craiova

Mădălina Ghenea a apărut de curând îmbrăcată în tricoul Universității Craiova și chiar a urmărit un meci al „leilor”, nepotul ei fiind junior în Bănie.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu și Adiță chiar au invitat-o la un meci al lui FC U Craiova 1948, însă fotomodelul pare că a „trădat” și a apărut cu tricoul lui Mihai Căpățînă, mijlocașul în vârstă de 28 de ani al lui Costel Gâlcă.

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, a declarat Mădălina Ghenea într-un interviu pentru Corriere dello Sport.

ADVERTISEMENT

În martie 2018, fotomodelul a postat o fotografie în care își proclama dragostea pentru Peluza Sud 1997, aripa dură a galeriei care susține FC U Craiova 1948: „Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia.

Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, scria Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea, prezentă la sărbătoarea lui Inter

ADVERTISEMENT