Fotbal international

Ianis Hagi, iritat după România – Malta 1-0: ”Suntem jucători la naționala mare”

08.09.2019 | 22:13
Ianis Hagi iritat dupa Romania  Malta 10 Suntem jucatori la nationala mare

Mijlocașul Ianis Hagi a fost puțin iritat după meciul România – Malta 1-0, din preliminariile Campionatului European din 2020. Fiul lui Gică Hagi s-a enervat puțin atunci când a fost întrebat de un reporter despre ”filiera de la tineret”.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 5,30 este cota pentru ”gazdele marchează în ambele reprize la meciul Muntenegru – Cehia”. Vezi toate cotele AICI

Ianis Hagi, iritat după România – Malta 1-0: ”Toți am muncit să producem fotbal”

”Nu e vreo filieră de tineret, suntem jucători la naționala mare, ne ajută că am avut rezultate bune la tineret, că este chimie între mine și George, dar suntem la echipa mare acum, toți am muncit să producem fotbal, ocazii, păcat că am reușit doar un gol din toate fazele, șapte sau opt, câte am avut”, a declarat iritat Ianis Hagi după meciul România – Malta 1-0.

”Noi doi mereu producem ceva când suntem amândoi pe teren. Și în meciul cu Spania George a avut două ocazii pe baza relației dintre noi, dar nu se pune problema de a fi vreo filieră de tineret. Nu avem nici 10 meciuri la națională și noi deja vorbim de viitor, asta e treaba noastră, eu vin cu pasele, el cu golurile”, a precizat fiul lui Gică Hagi.

Ianis Hagi în meciul România – Malta

”Putem fi mai pozitivi, am câștigat trei puncte”

”Rezultatul e cel mai important, meciurile rămase trebuie câștigate, primul pas a fost făcut, s-a ratat foarte mult în prima repriză. Dacă marcam mai mult atunci, eram mai liniștiți în a doua parte, dar contează cele trei puncte până la urmă. Putem fi mai pozitivi, am câștigat trei puncte, suntem în cărți, jucăm acasă”, a mai spus mijlocașul român.

Ianis Hagi a dezvăluit că s-a acomodat foarte bine la Genk: ”Da, e totul foarte bine, m-au ajutat colegii, staff-ul tehnic, ne așteaptă o perioadă foarte grea, dar suntem jucători de calitate și vom face tot ce ține de noi, va fi un sezon dificil, anul trecut au fost campioni și suporterii se așteaptă la lucruri mari de la noi”.

România a învins Malta cu 1-0 în preliminariile Campionatului European dion 2020. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de George Pușcaș, care i-a dedicat reușita unui tânăr decedat într-un accident rutier.