Sport

Ianis Hagi l-a șocat pe Mihai Stoica: „Uite ce brațe are!”

Ianis Hagi l-a șocat pe Mihai Stoica pentru felul în care s-a „transformat” în urma accidentării dure pe care a suferit-o.
22.08.2023 | 22:10
Ianis Hagi la socat pe Mihai Stoica Uite ce brate are
Ianis Hagi l-a șocat pe Mihai Stoica. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a rămas impresionat de musculatura lui Ianis Hagi și consideră că el trebuie să plece împrumut de la Rangers, însă clubul la care ajunge să aibă și o clauză pentru a-l transfera definitiv.

Ianis Hagi l-a șocat pe Mihai Stoica

Ianis Hagi l-a șocat pe Mihai Stoica pentru felul în care și-a dezvoltat musculatura, managerul general al vicecampioanei României fiind impresionat de mijlocașul lui Rangers:

ADVERTISEMENT

„El s-a transformat enorm. Mai e ceva, să spui că un jucător vine după accidentare și vrei să-l împrumuți, îl împrumuți, dar nu în Scoția. Diferența e imensă între Celtic și Rangers față de restul echipelor.

Poate să plece sub formă de împrumut, cu opțiuni de cumpărare. Șut s-a lovit genunchi în genunchi cu Panțîru, încet, nici n-a vrut să-l lovească, deci intrarea a fost ușoară, iar Panțîru nu joacă de doi ani jumătate”.

ADVERTISEMENT

„Ianis s-a făcut bărbat, uite ce brațe are, uite ce picioare a făcut. Uite cum arată Angel Di Maria și nu-mi amintesc o accidentare dură a lui”, a mai spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ianis Hagi, out din lotul lui Rangers pentru Champions League

Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului de Michael Beale, antrenorul lui Rangers, pentru meciul cu PSV Eindhoven din play-off-ul Champions League, tehnicianul explicând decizia pe care a luat-o:

ADVERTISEMENT

„Nu este nicio problemă cu Ianis. Ianis, așa cum a spus și el, este foarte fericit atunci când joacă fotbal. I-a lipsit fotbalul timp de un an.

Vrea să joace titular în fiecare săptămână. Vom vedea până la finalul perioadei de transferuri (n.red. dacă va pleca), vom analiza această variantă. Cred că a jucat bine când a intrat în meciul din weekend.

ADVERTISEMENT

A ratat un an și l-am adus înapoi la echipă sezonul trecut, când încă se recupera. În acel moment, era limpede că nu este pregătit. În timpul verii, a muncit foarte mult să fie pregătit”.

„Nu pot să spun că este în cea mai bună formă. Cred că discuțiile cu noi au fost întotdeauna foarte sincere. Este un jucător cu care am o relație personală foarte bună”, a mai spus Michael Beale.

ADVERTISEMENT