Fotbal intern

Ianis Hagi poate să plece la iarnă. Ce echipe îl urmăresc

20.09.2018 | 13:19
Ianis Hagi poate sa plece la iarna Ce echipe il urmaresc

Președintele celor de la Viitorul Constanța, Cristian Bivolaru, spune că Gică Hagi a refuzat o ofertă importantă în iarnă pentru fiul său și susține că Ianis nu va pleca de la Ovidiu.

“Ianis Hagi a avut o ofertă în iarnă, pe care Gică Hagi a refuzat-o, dar a fost o decizie înțeleaptă, pentru că Ianis a reintrat bine în echipă, ne-a ajutat mult să obținem rezultatele și clasarea din play-off-ul sezonului trecut. Sigur că spre finalul campionatului a început să resimtă oboseala, din cauza faptului că a avut o întrerupere lungă, apoi a început noul sezon mai puțin bine decât în iarnă, dar acum este într-o creștere importantă și s-a văzut asta și la club și la tineret”, a spus Bivolaru, la un post de televiziune. Oficialii Viitorului iau în calcul un posibil transfer abia din iarnă, în funcție și de ofertele care vor veni. „Despre o eventuală plecare a sa, pot spune că până la iarnă nu se va întâmpla nimic, mai ales că s-a încheiat și perioada de transferuri. Este o piesă grea pentru noi, jucătorul de la care așteptăm să tragă echipa după el și să ne ajute la îndeplinirea obiectivului”, a mai declarat oficial trupei din Constanța.

Ianis Hagi, ofertă de transfer de la Benfica și FCSB

Printre echipele care s-au arătat interesate în ultima perioadă de transferul lui Ianis Hagi se află mai multe formații cu renume din Europa. Căpitanul Viitorului Constanța a fost ofertat de Benfica Lisabona. “Decarul”, care a făcut furori la naţionala de tineret, este dorit de vicecampioana Portugaliei, care este dispusă să achite o sumă de 2.000.000 de euro în schimbul jucătorului. după cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate

Și Gigi Becali l-ar vrea la FCSB pe fiul lui Hagi. Patronul roș-albaștrilor chiar a ținut să îi explice “Regelui” care crede el că este reţeta succesului în privinţa lui Ianis: “Ianis, ca să coste 20 de milioane trebuie să plece de la FCSB. Ăsta e adevărul. Că dacă pleacă de la Viitorul costă 8”, a declarat Gigi Becali la un post de televiziune.

De asemenea, și oficialii formaţiei Brondby şi-au arătat interesul pentru decarul Viitorului, dar vor trebui să satisfacă nevoile financiare ale lui Gică Hagi. Mai mult, în sezonul precedent Ianis Hagi a fost în atenţia celor de la Olympique Lyon: “Au fost să vadă alţi jucători, urmăreau alţi fotbalişti şi le-a sărit în ochi Ianis. A făcut un meci extraordinar. Cei de la Lyon au spus că vede jocul cu câteva secunde mai repede decât ceilalţi”, spunea impresarul Tănase Joiţa, după victoria celor de la Viitorul în faţa lui CSM Poli Iaşi, scor 2-0.

Tânărul fotbalist român a fost repatriat în iarna acestui an de la Fiorentina, acolo unde a petrecut un an şi jumătate dar a evoluat numai 48 de minute pentru prima echipă a italienilor. Tatăl lui, Gică Hagi, a decis să îl răscumpere pentru aceeaşi sumă cu care a fost vândut, 2 milioane de euro, iar fiul său i-a răsplătit încrederea în returul sezonului şi în play-off-ul Ligii 1 Betano. Hagi jr a evoluat foarte bine de la întoarcerea la Viitorul, cu 6 goluri şi 4 pase decisive în 14 meciuri jucate.