Sport

Ianis Hagi, supărat că nu joacă la Rangers: “Iubesc fotbalul, mă antrenez 100%”

Ianis Hagi s-a întors după o accidentare gravă, dar nu și-a recăpătat statul de titular la echipă.
20.08.2023 | 11:13
Ianis Hagi suparat ca nu joaca la Rangers Iubesc fotbalul ma antrenez 100
Ianis Hagi, supărat că nu joacă la Rangers. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este nemulțumit de statutul său de la Rangers. Românul vrea să joace mai mult, fiind supărat pe numărul mic de minute pe care îl are la Rangers.

Ianis Hagi, supărat pe situația sa de la Rangers

Ianis Hagi vrea să joace mai mult la Rangers. Românul nu mai este titular incontestabil la echipă, așa cum era înainte de accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Din cinci meciuri oficiale jucate de Rangers în acest sezon, fiul lui Gheorghe Hagi a jucat doar în două, având un total de doar 37 de minute. El a jucat 34 de minute în ultimul meci, victoria cu Merton din Cupa Ligii, și alte trei minute în manșa tur a dublei cu Servete, din preliminariile Champions League.

Fotbalistul echipei naționale vrea să joace mai mult și și-a manifestat supărarea după ultimul meci. Hagi spune că respectă deciziile antrenorului, dar nu este de acord cu acesta. Românul mărturisește că se antrenează la capacitate maximă.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a vorbit și despre victoria din meciul din Cupa Ligii, scor 2-1. El a intrat pe teren în minutul 56, când l-a înlocuit pe Sam Lammers. Rangers era condusă cu 1-0 când a intrat acesta.

E o victorie, cred că asta este cel mai important lucru acum. Nu a existat un mesaj, când am semnat am știut care e treaba mea, așa că oricând mă aflu pe teren trebuie să creez pentru această echipă, cred că toată lumea știe ce are de făcut cnd vine aici. Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac. 

ADVERTISEMENT

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. 

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. 

ADVERTISEMENT

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Știam că am nevoie de un pre-sezon complet, cred că sunt singurul jucător din acest lot care nu a ratat nicio sesiune din pre-sezon, plus din startul sezonului, am fost disponibil din toate punctele de vedere, sunt foarte mulțumit de forma fizică pe care o am, statisticile mele sunt mai bune decât înainte de accidentare, sunt într-un loc bun fizic, mental și așa cum spus, vreau să mă bucur de fotbal”, a declarat Ianis Hagi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT