Sport

Ianis Hagi, în pericol! A jucat doar 2 minute în Rangers – Servette: „Nu cred că va mai fi titular”

Ianis Hagi a ajuns rezervă la Rangers, iar românul a bifat doar două minute în partida de la Glasgow cu Servette Geneva.
10.08.2023 | 15:20
Ianis Hagi in pericol A jucat doar 2 minute in Rangers  Servette Nu cred ca va mai fi titular
Ianis Hagi are 96 de meciuri pentru Rangers și 16 goluri și 21 de assist-uri. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a ieșit total din prim plan la Rangers, iar internaționalul român devine rezervă de lux pe Ibrox. A fost introdus în teren doar în prelungirile partidei din preliminariile UEFA Champions League.

Ianis Hagi, rezervă de lux la Rangers: „A ratat foarte mult fotbal”

Ianis Hagi are șanse din ce în ce mai mici să continue la Rangers, după ce a fost introdus la trecerea timpului în meciul cu Servette Geneva, câștigat cu scorul de 2-1 de scoțieni.

ADVERTISEMENT

Derek Ferguson a vorbit pentru BBC Sport despre situația lui Ianis, citat de glasgowtimes.com: „Nu sunt sigur (n.r. despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers). Nu cred că va mai fi titular în echipa lui Michael Beale”.

Fostul mare fotbalist e de părere că Hagi nu va accepta această stare de fapt: „Evident, a ratat foarte mult fotbal din cauza acidentării, așa că va dori să joace mai multe meciuri din postura de titular”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, ignorat la meciul cu Servette: „Este prea puțin timp pentru a arăta ce poți”

Managerul în vârstă de 56 de ani e convins că Ianis va avea foarte puține șanse să fie titular în acest sezon: „Dar, o să fiu sincer, nu cred că se va întâmpla. Nu sunt sigur dacă vrea să se impună aici, pe Ibrox.

Meciul cu Servette avea totuși nevoie de mai multă creativitate, cel puțin în a doua repriză. A ajutat cu asta, dar în ultimele 2-3 minute ale meciului. Este prea puțin timp pentru a arăta ce poți”.

ADVERTISEMENT

Fiul „Regelui” nu a jucat niciun minut nici în meciul din prima etapă din campionat cu Kilmarnock, iar perspectivele nu sunt tocmai bune pentru mijlocașul ofensiv, mai ales că are nevoie de minute în picioare mai mult ca oricând.

Lecce, interesată de internaționalul român. Ce preț i-a stabilit Rangers

Presa din Italia a scris despre interesul lui Lecce pentru Ianis Hagi. Scoțienii care au plătit în 2020 celor de la Genk 3,5 milioane de euro, i-au stabilit prețul la patru milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Deși Hagi și-a exprimat dorința să continue la Rangers, antrenorul Michael Beale le-ar fi transmis celor din conducerea clubului să îi găsească echipă jucătorului în vârstă de 24 de ani. Ianis mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026.

ADVERTISEMENT
Tags: