Life

Iker Casillas are o nouă iubită. Cine este tânăra cu care fotbalistul a înlocuit-o pe Sara Carbonero

Iker Casillas are inima ocupată! Presa spaniolă a scris că acesta ar avea o nouă iubită, o frumoasă influenceriță din Peninsula Iberică. Cu cine a înlocuit-o pe Sara Carbonero?
09.02.2022 | 11:23
Iker Casillas are o nouă iubită, pe nume Rocio Osorno. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După aproape un an de la despărțirea oficială de Sara Carbonero, Iker Casillas a pus ochii pe o altă femeie. Deși au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi păstrează în continuare o relație frumoasă de prietenie.

Din punct de vedere sentimental, nu mai există nimic între cei doi. Sara a cunoscut între timp pe cineva, un cunoscut cântăreț spaniol.

ADVERTISEMENT

Nici Iker nu a stat pe bară și, potrivit presei din Peninsula Iberică, s-ar vedea de ceva vreme cu o cunoscută vedetă de Instagram pe nume Rocio Osorno.

Cine este Rocio Osorno, noua iubită a lui Iker Casillas

Revista Lecturas a dedicat un material amplu despre noua parteneră a lui Casillas, despre care s-au aflat deja câteva lucruri interesante.

ADVERTISEMENT

Rocio (34 de ani) este extrem de cunoscută în special in Sevilla, orașul ei natal. Primul ei job a fost de PR al unei discoteci, înainte să își deschidă propria ei linie vestimentară ca designer.

Astăzi este una dintre cele mai urmărite influencerițe din Spania, care învârte sute de mii de euro din industria modei.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru modă nu a fost dintotdeauna. Rocio a studiat ingineria tehnică agricolă, dar a renunțat la visul de a munci în agricultură, pentru că a realizat că poate câștiga bani mai ușor din comercializarea articolelor vestimentare marcă proprie.

Rocio are un trecut amoros destul de tumultuos. S-a căsătorit în anul 2019 cu purtătorul de cuvânt și senatorul partidului de extremă dreapta Vox, Jacobo Gonzalez-Robatto, cunoscut în lumea politică drept Coco.

ADVERTISEMENT
iker casillas
Revista Lecturas a dat toate detaliile despre noua cucerire a lui Iker Casillas

Sara Carbonero și-a refăcut viața cu artistul Kiki Morente

Mariajul dintre designer și liderul politic a durat puțin. La finalul anului 2020, cei doi au anunțat că nu mai sunt împreună, dar păstrează o relație amiabilă de dragul celor doi copii pe care îi au, de 3, respectiv un an.

Iker și Rocio se văd cel mai des în Madrid. De curând, au dorit să petreacă niște momente departe de ochii curioșilor. Au fugit de fotoreporterii care îi urmăresc peste tot la Paris, unde au avut parte de clipe romantice.

Sara Carbonero și Iker Casillas s-au separat în urmă cu aproape un an. Cei doi au împreună doi copii, de 8 și 5 ani. Jurnalista are de ceva vreme o relație cu cântărețul Kiki Morente. La fel ca Iker, și Sara a ales să nu își expună foarte mult viața amoroasă după separare.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT