Fotbal international

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărţit. Reacția fostului mare portar: „O decizie extrem de bine gândită”

12.03.2021 | 23:08
Iker Casillas si Sara Carbonero sau despartit Reactia fostului mare portar O decizie extrem de bine gandita
Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărţit. FOTO: sabato.pt
ADVERTISEMENT

Despărţirea începutului de an vine din Spania. Iker Casillas, fostul portar al naţionalei iberice şi al lui Real Madrid, şi jurnalista Sara Carbonero nu mai formează o pereche. 

UPDATE, 12 martie, 11:19 / Fostul portar al lui Real Madrid a făcut primul comentariu oficial după despărțirea de frumoasa Sara Carbonero printr-o postare pe contul său oficial de instragram.

ADVERTISEMENT

„Atât eu, cât și Sara ne simțim extrem de mândri de familia pe care o formăm și de faptul că am putut împărtăși o dragoste care ne-a umplut de fericire în toți acești ani. Astăzi, dragostea noastră de cuplu o ia pe căi diferite, însă nu ne îndepărtează deoarece continuăm împreună în provocarea frumoasă de a fi părinți dedicați, așa cum am făcut-o și până acum. Este o decizie extrem de gândită, luată de comun acord. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas)

Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna. Prioritatea noastră este ca din dragoste și compromis, să ne împărțim bunăstarea și educația copiilor noștri și să îi protejăm pentru a crește într-un mediu stabil și sănătos. Cu aceste cuvinte, cerem să ni se respecte intimitatea în astfel de momente de schimbare. Acestea vor fi singurele cuvinte publice pe care le vom face atât în prezent, cât și în viitor. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a scris Casillas.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ, 10 martie, 13:54

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărţit

Problemele cu care s-au confruntat cei doi în ultimii ani şi-au pus amprenta asupra vieţii de cuplu, iar publicaţia spaniolă Lecturas a dezvăluit în exclusivitate că aceştia s-au despărţit. Conform sursei citate, prietenii şi familiile celor doi sunt deja la curent cu despărţirea.

Totul părea să fie ok între Iker şi Sara la mijlocul lunii februarie, când ea a fost externată din spital, după o nouă intervenţie chirurgicală. Cancerul i-a recidivat, dar ultima operaţie a fost un succes.

ADVERTISEMENT

La câteva zile după, cei doi au fost văzuţi în compania unei prietene de-ale Sarei. Luau masa împreună la un restaurant, dar, la plecare, fetele au mers împreună cu o maşină, în timp ce Iker s-a îndreptat singur spre parcare.

Lecturas spune că sunt deja despărţiţi de ceva timp şi nu mai locuiesc împreună, dar fostul portat a fost alături de soţia sa în momentele grele din spital.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate ale celor doi au apărut în 2019. Iker a suferit un infarct, iar, la câteva săptămâni distanţă, Sara a fost fost diagnosticată având cancer ovarian. A suferit o primă intervenţie chirurgicală şi a fost nevoită să urmeze tratament. În acele vremuri dificile, au fost mereu unul lângă celălalt, sprijin reciproc.

Sara Carbonero în revista Elle Spania

Sărutul care a făcut înconjurul lumii

La sfârşitul finalei Campionatului Mondial din 2010, când Spania s-a încununat regina lumii, cu Iker Casillas căpitan, Sara Carbonero,pe atunci jurnalistă, a fost cea care i-a luat interviu portarului iberic. Cei doi formau un cuplu de aproape un an la momentul respectiv.

Emoţionat, cu lacrimi în ochi, căpitanul Furiei Roja a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături. La final, i-a mulţumit şi iubitei lui Sara, pe care a sărutat-o chiar în mijlocul interviului. Scena a făcut rapid înconjurul lumii, cei doi primind atât critici, cât şi laude pentru gestul considerat de unii deplasat şi de alţii, romantic.

„Mă simt foarte jenată. Când eram în avion și ne-am întors la Madrid, ne-am uitat la poze. Când am văzut mesajele și toată nebunia, ne-am dat seama că momentul a fost mai discutat decât am crezut“, avea să mărturisească ea.

„Eram liniștiți, a fost foarte romantic și frumos, dar acum îmi e rușine să văd asta. A fost o acțiune impulsivă, așa am simțit în acel moment“, a spus şi Iker Casillas.

Sara Carbonero (37 de ani) şi Iker Casillas (39 de ani) au devenit un cuplu în 2009, iar 7 ani mai târziu s-au căsătorit. Au împreună doi băieţi: Martín Casillas Carbonero (născut în 2014) şi Lucas Casillas Carbonero (născut în 2016).

ADVERTISEMENT