Sport

Ilie Dumitrescu, dur cu Gigi Becali după conflictul cu Edi Iordănescu de la FCSB: „Nu te gândești că e clubul tău, în care ai investit?”

Fostul atacant al Stelei, Ilie Dumitrescu, a avut o reacție dură la adresa patronului FCSB, Gigi Becali, după plecarea de la echipa roș-albastră a antrenorului Edi Iordănescu.
15.11.2021 | 11:49
Ilie Dumitrescu dur cu Gigi Becali dupa conflictul cu Edi Iordanescu de la FCSB Nu te gandesti ca e clubul tau in care ai investit
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca tehnică a FCSB continuă să stârnească reacții, la câteva ore după ce a fost prezentată în exclusivitate de FANATIK. Fostul jucător și antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, este și el surprins de felul în care au evoluat lucrurile.

Edi Iordănescu a avut un context super complicat, consideră Ilie Dumitrescu

Mie nu mi-a venit să cred, apropo de evenimentele din ultima săptămână. După egalul de la Voluntari a început războiul declarațiilor și Edi a ajuns să cedeze. Există un criteriu extrem de puternic.

ADVERTISEMENT

Când un patron îi transmite că vrea să rezilieze contractul, el are rezultatele, care au fost foarte bune. Și într-un context super complicat, cu plecarea lui Moruțan la Galata, apoi Coman e accidentat, apoi COVID-ul.

Ilie Dumitrescu nu înțelege schimbările de comportament ale lui Gigi Becali

Iar el reușește să gestioneze situația asta și este acolo, după un început ezitant al echipei. Și știu că și-a dorit foarte mult să îl aducă pe Edi. Asta e întrebarea pe care trebuie să ne-o punem.

ADVERTISEMENT

I-a zis: ‘pune ce clauză vrei, dar antrenează echipa asta pentru că vreau performanță’. Asta e întrebarea, schimbările astea de comportament, de viziune… El și l-a dorit pe Edi și îmi aduc aminte că i-a spus că poate trece ce vrea el în contract.

Presiunea mediatică a funcționat cu toți antrenorii, este de părere Ilie Dumitrescu

Schimbarea asta de logică, de ce vrei tu… Nu te gândești că e clubul tău, în care ai investit? Și acum ajungi în zona asta, pui o presiune mediatică și asta a funcționat cu toți antrenorii. Și ăsta e un aspect extrem de important.

ADVERTISEMENT

Edi reușise și avea susținerea vestiarului. Probabil că nu a cântărit foarte mult pentru Gigi. Pentru că, în trecut, jucătorii mai ieșeau și dădeau declarații și spuneau ce se întâmpla, mai dădeau un mesaj către noi, că echipa nu arată cum arată pe la antrenamente, etc.”, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club de la Digi Sport.

Edi Iordănescu a venit la FCSB cu inima deschisă

Edi Iordănescu și FCSB au ajuns la despărțire, după ce Gigi Becali nu s-a ținut de cuvânt și a criticat echipa și antrenorul în intervenții televizate. Patronul a fost nemulțumit de jocul prestat de „roș-albaștri”, deși au avut un parcurs bun sub comanda lui Iordănescu jr.

ADVERTISEMENT

Dacă nici eu nu am reușit să-l fac pe Gigi Becali să renunțe în a se implica direct la echipă având un contract beton, înseamnă că nimeni nu va reuși asta.

Îmi pare rău, pentru că am venit cu inima deschisă pentru a face lucruri bune, dar din păcate nu s-a putut. Îl aștept să trimită avocații pentru a semna rezilierea”, a declarat Edi Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 7,70 este cota pentru „sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT