Sporturi

Ilie Năstase a pierdut bani din cauza Serenei Williams: “Am avut problema asta cu «ciocolata cu lapte»”

28.06.2018 | 21:46
Ilie Nastase a pierdut bani din cauza Serenei Williams Am avut problema asta cu ciocolata cu lapte

Ilie Năstase a fost implicat în 2017 într-un scandal uriaş după ce a făcut afirmaţii cu caracter rasist la adresa Serenei Williams. Fostul lider mondial a fost sub investigaţia Federaţiei Internaţionale de Tenis, însă a pierdut banii pe care Adidas, sponsorul său principal îi oferea, conform declaraţiilor pe care le-a făcut într-un interviu exclusiv acordat pentru FANATIK.RO

„Atunci, mi-au dat mulți bani: 100.000 de dolari pe an. Iar contractul a fost făcut pe viață! Și acum am contract cu ei. Nu mai iau 100.000 de dolari pe an, dar iau bani frumoși. Ei au cumpărat numele, brandul. Au făcut teniși cu numele meu, echipament cu numele meu. Proștii ăștia din România nu puteau să facă? Știi unde se făceau tenișii mei într-un timp? La o fabrică din apropiere de Cimitirul Bellu! Ei veneau cu totul și aici doar cusătura se făcea. Am fost cu Horst Dassler când a fost să vadă prima dată fabrica! Gândiți-vă că am acest acord de 46 de ani! L-am avut suspendat doar când am avut problema asta cu „ciocolata cu lapte”. Ei sunt solidari în astfel de situații. Așa i-au făcut și lui Messi, când a avut problemele cu taxele. Nu au dat în presă, dar am auzit că așa a fost.”, a explicat Năstase (VEZI AICI ÎNTREG INTERVIUL).

Năstase, remarcă cu tentă rasistă la adresa Serenei Williams

Năstase a pierdut banii oferiţi de sponsor din cauza Serenei
Năstase şi Serena Williams, într-o imagine alăturată

Fostul lider mondial a râs de Serena Williams în momentul în care jucătoarea din Statele Unite ale Americii a anunţat că este însărcinată:“Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?“, a declarat Ilie Năstase înaintea unei partide din Fed Cup.