Sport

Ilie Năstase și-a lansat cu mare fast filmul autobiografic. Nadia Comăneci, Boris Becker și Ion Țiriac au făcut senzație

Ilie Năstase și-a văzut în sfârșit visul împlinit. Filmul său autobiografic intitulat „Nasty” a fost lansat în prezența unor nume grele precum Nadia Comăneci, Țiriac sau Becker
16.04.2024 | 21:42
Ilie Năstase, alături de regizorul Tudor Giurgiu, Cosmin Hodor și restul echipei
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a avut parte de un moment special după ce „Nasty”, filmul în regia lui Tudor Giurgiu a avut în sfârșit avanpremiera mult așteptată, subiect dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Ilie Năstase, avanpremieră spectaculoasă a filmului autobiografic „Nasty” la Sala Palatului

Ilie Năstase a fost în centrul atenției la Sala Palatului la avanpremiera filmului despre viața și cariera sa, intitulat sugestiv „Nasty”. Fostul număr unu mondial și-a făcut apariția în celebra uniformă de general, alături de soția sa, Ioana.

ADVERTISEMENT

La marele eveniment au fost prezente nume grele din lumea sportului. Nu putea lipsi fostul partener de dublu și prieten de o viață, Ion Țiriac, precum și Nadia Comăneci.

Fosta mare campioană de la Montreal a întors toate privirile pe covorul roșu, unde a apărut alături de Boris Becker, unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a avut invitați cu greutate la avanpremiera filmului „Nasty”

Printre invitații de renume s-au numărat și nașul Ciprian Marica. Acesta s-a pozat alături de Bogdan Stelea și Gică Popescu. Andreea Esca nu a lipsit nici ea de la eveniment.

Ciprian Marica, Bogdan Stelea și Gică Popescu, prezenți la avanpremiera filmului lui Ilie Năstase
Ciprian Marica, Bogdan Stelea și Gică Popescu, prezenți la avanpremiera filmului lui Ilie Năstase

La avanpremieră participă și echipa care a lucrat în ultimii doi ani la producție: Cosmin Hodor, regizorul Tudor Giurgiu și Cristian Pascariu.

ADVERTISEMENT

Filmul autobiografic a lui Ilie Năstase a reprezentat și o importantă investiție financiară. Producția „Nasty” a costat nu mai puțin de 700.000 de euro: „Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap”, spunea fostul mare tenismen pentru FANATIK.

Ce nume grele apar în filmul autobiografic al lui Ilie Năstase

În filmul „Nasty” apar cele mai grele nume din istoria tenisului, de la John McEnroe, Bjorn Borg, Jimmy Connors, Mansour Bahrami, Ion Țiriac, Billie Jean King, Mats Wilander, Jan Kodes și nu în ultimul rând Rafael Nadal, Roger Federer sau Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

„Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood. Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”, a mai declarat fostul mare tenismen, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

„Nasty”, omagiat de nume uriașe din tenis: „Nu am mai văzut așa un jucător”

„Nu am mai văzut așa un jucător. Toată lumea vorbea despre tânărul Ilie Năstase. Uneori oamenii vor mai mult decât tenis. Când Ilie juca, tot timpul era spectacol”, sunt cuvintele din trailer.

„Așa sunt eu. Nu pot să mă abțin. Încerc, dar nu-mi stă în fire”, explica însuși Ilie Năstase într-un interviu acordat în urmă cu mulți ani și care apareî n documentar, referitor la atitudinea sa explozivă din teren.

„Asta era magia lui, te obliga să îi faci jocul”, a spus și Boris Becker în film, completat de Rafael Nadal: „Cred că Năstase este unul dintre dintre marile genii ale sportului nostru, unul dintre primele staruri ale tenisului”.

„În 1972, viața lui a fost foarte tumultuoasă. Te întrebai tot timpul oare ce se mai poate întâmpla”, sunt cuvintele lui Billie Jean King, fosta mare jucătoare de tenis din SUA.

  • 700.000 de euro a costat producția filmului „Nasty”
ADVERTISEMENT