Life

Ilie Năstase și Ioana Simion, o nouă despărțire. Fostul jucător de tenis a plecat de acasă

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au separat iar. Sportivul care a fost numărul unu mondial de două ori s-a mutat într-un apartament.
18.07.2023 | 12:15
Ilie Nastase si Ioana Simion o noua despartire Fostul jucator de tenis a plecat de acasa
Ilie Năstase și Ioana Simion s-au separat iar. Sportivul s-a mutat într-un apartament cu chirie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion traversează o nouă despărțire. Fostul jucător de tenis a plecat de acasă, după ce soția sa ar fi pus piciorul în prag. Femeia de afaceri originară din Constanța a ajuns să locuiască singură.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au separat iar. Sportivul s-a mutat într-un apartament cu chirie

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au separat iar, povestea lor de dragoste trecând prin multe despărțiri și împăcări. Sportivul s-a mutat într-un apartament cu chirie din Capitală, în timp ce partenera sa a rămas în vila din Otopeni.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător de tenis s-a conformat și a ales să părăsească căminul conjugal. Din păcate, nu mai are nicio proprietate pe numele său pentru că a vândut toate casele pe care le avea, inclusiv locuința din Paris.

„Ilie nu iese din cuvântul ei. Așa că s-a conformat. S-a mutat din vilă. În apartamentul în care locuiește acum nu plătește nicio chirie. Din păcate a ajuns să fie tributar chiriilor.

ADVERTISEMENT

El a greșit aici pentru că nu a știut să-și gestioneze agoniseala A fost prima proprietate pe care a vândut-o. N-am crezut că va ajunge aici”, au declarat apropiații lui Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Ioana Simion nu a făcut nicio declarație pe marginea acestei despărțiri neașteptate, în urmă cu câteva luni dezvăluind că nu mai vrea să dea din casă. Femeia de afaceri păstrează discreția legat de mariajul cu renumitul jucător de tenis.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și Ioana Simion, relație cu năbădăi

Ilie Năstase și Ioana Simion trăiesc de câțiva ani o relație cu năbădăi. S-au despărțit de nenumărate ori și au fost la un pas de divorț, frumoasa brunetă fiind cea care a depus de fiecare dată actele la un tribunal din județul Constanța.

Cei doi au revenit la sentimente mai bune după fiecare separare, lucru care este posibil să se întâmple și acum. Fostul mare jucător de tenis este la al cincilea mariaj, în trecut fiind căsătorit cu Brigitte Pastramă, Amalia Năstase, Alexandra King și Dominique Grazia.

ADVERTISEMENT

A dus o viață ca-n filme în plan amoros, din relațiile de dragoste având și 5 copii. Ilie Năstase este recunoscut nu doar carierei profesionale, ci și prin relațiile tumultoase și căsniciile încheiate cu scandal de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT