Sport

Ilie Poenaru, în pericol de demitere după FC Voluntari – Poli Iași 1-2: “Nu are rost să îmi pun presiune”

FC Voluntari a pierdut meciul cu Poli Iași, iar oficialii echipei iau în calcul despărțirea de Ilie Poenaru.
23.09.2023 | 20:02
Ilie Poenaru in pericol de demitere dupa FC Voluntari  Poli Iasi 12 Nu are rost sa imi pun presiune
Ilie Poenaru și Marin Dună, în pericol să fie demiși de la FC Voluntari. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a pierdut meciul din SuperLigă cu Poli Iași, scor 1-2, după două goluri anulate și un penalty ratat pentru echipa din marginea capitalei.

Poenaru&co, în pericol?

În urma acestui rezultat, cele două echipe au făcut rocadă în clasament. FC Voluntari e pe locul 13 și are cinci înfrângeri si un singur punct adunat în ultimele șase meciuri.

ADVERTISEMENT

Marin Dună a vorbit despre viitorul lui și al lui Ilie Poenaru pe bancă, spunând că nu exclude posibilitatea ca forma slabă a echipei să atragă sancțiuni.

”Din păcate am mai pierdut un joc, nu prea ne iese nimic. Avem trei patru penalty-uri, nici nu știu câte am ratat. Important este jocul, care nu ne-a ieșit nici astăzi. Bine, nici din partea celor de la Iași nu a fost un joc bun. A fost un joc urât, ăsta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Noi am ratat ocaziile. Ajungem în care, le ratăm cu seninătate, am ratat și penalty, putem să ne găsim fel de fel de alibiuri. Jucătorii care au fost trebuia să dea totul să câștigăm acest joc, care era foarte important pentru moralul echipei.

E adevărat, se spune că antrenorii pleacă, vin. La urma urmei, jucătorii intră pe teren și trebuie să rezolve jocul, dar asta e viața, vom vedea ce se va întâmpla. Mergem înainte, va veni un joc greu în Cupă, cu Farul.

ADVERTISEMENT

Nu a fost o ședință cu conducerea, a fost o ședință cu noi, cu antrenorii, sunt niște lucruri de pus la punct, pentru că trebuie să dăm mult mai mult decât am dat până acum. Valoare este în cadrul lotului, dar trebuie să fie mai multă dorință, mai multă agresivitate, mai multă dăruire.

Despre asta e vorba, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, în fotbalul românesc nu e un nivel foarte ridicat. În afară de 4-5 echipe, restul sunt cam acolo toate.

ADVERTISEMENT

Sigur (n.red. Reporter: Vă temeți pentru continuitatea staff-ului din care faceți parte?), din punctul ăsta de vedere am învățat să nu îmi pun o presiune inutilă. Dacă se va întâmpla ceva, se va întâmpla oricum. Nu are rost să îmi pun presiune. Vom vedea, se va discuta și vedem ce decizie se va lua. Jucătorii trebuie să dea totul pe teren, ei intră pe teren și trebuie să respecte toate lucrurile pe care le pregătim.

Aici ne-a bătut Iașiul azi, un pic mai multă dorință. Mă uitam în a doua repriză, ajungeam foarte lejer în preajma careului, dar deciziile nu erau cele mai bune”, a declarat Marin Dună la finalul meciului.

ADVERTISEMENT