Sport

Ilie Stan, interzis la meciurile FCSB-ului: „Am fost efectiv blocat. Sunt foarte supărat!”

Ilie Stan a dezvăluit că nu este lăsat să intre la meciurile FCSB-ului, nici ca spectator.
27.05.2021 | 22:01
Ilie Stan interzis la meciurile FCSBului Am fost efectiv blocat Sunt foarte suparat
ADVERTISEMENT

Ilie Stan a fost antrenorul FCSB-ului în perioada octombrie 2011-martie 2012, reușind să califice echipa în primăvara europeană dintr-o grupă cu Schalke, Maccabi Haifa și cu AEK Larnaca.

Acum, fostul tehnician povestește că nu primește acces la meciurile „roș-albaștrilor” și că relația sa de prietenie cu Gigi Becali s-a răcit odată cu anii.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan, interzis la meciurile FCSB-ului

Ilie Stan a povestit că nu a mai fost primit la meciurile FCSB-ului, spunându-i-se că nu mai este primit la partidele „roș-albaștrilor”: Nu aș accepta vreo ofertă de la FCSB. Din mai multe puncte de vedere. FCSB are un fond foarte bun de jucători.

De la mijloc în sus au mare calitate, jucători care oricând pot face diferența. Numai că, atât timp cât știm ce s-a întâmplat în ultima perioadă, nu pot lucra acolo. Mai spun că nu CFR a câștigat titlul, ci FCSB l-a pierdut. Sunt multe de spus, de ce FCSB pierde de 6 ani”.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat. Am vrut să merg la un meci la Giurgiu, FCSB cu CFR, parca. Am sunat să mi se dea voie la acel joc și până la urmă reușisem să primesc permisiunea de a intra, doar că ulterior am fost efectiv blocat și mi s-a spus că sunt interzis la meciurile FCSB-ului.

Am aflat asta de la cel care se ocupă de organizarea jocurilor. E prima oară când spun asta, nu am vrut să o spun”, a mai povestit Ilie Stan pentru Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

„Mie, lui Ilie Stan, FCSB mi-a interzis să intru la meciuri!”

Ilie Stan a continuat și a povestit cu tristețe momentul jenant pe care l-a trăit pe propria piele: „Mie, lui Ilie Stan, FCSB mi-a interzis sa intru la meciuri. Mă doare această decizie. Nu știu de unde vine.

Știu doar că Gigi e foarte supărat pentru că am plecat de la FCSB. Am vorbit din ce în ce mai puțin. Am simțit răceala de când am mai cerut bilete și nu am primit”.

ADVERTISEMENT

„Sunt interzis la meciuri, ca spectator, în condițiile în care, dacă vedeți statistica financiară când eram acolo, în Monitorul Oficial s-a scris că FCSB a făcut profit, când aduceam 30.000 de spectatori la meciuri și am adus și 6 milioane de euro în acel club”, a mai spus Ilie Stan.

„Nu mă plâng, nu vreau să mă propun acolo, dar mă doare ce se întâmplă acolo. Începând cu îndepărtarea lui Duckadam și a altor mari jucători. Când am văzut cum se conduce acolo, am spus pas.

Modelul antrenorului în Romania este tânăr, ieftin și ascultător. De aceea, Olăroiu, Petrescu, Panduru, Rednic și alții cu personalitate nu mai lucrează la noi. Suntem conduși de cei care ne-au pus, facem cum vor ei și atunci ei decid, iar responsabilitatea este a noastră, iar când nu sunt rezultate, noi plătim

Dacă nu voi fi din nou la Buzău, prefer să merg la Liga 3, decât să lucrez așa la Liga 1. Nu am vrut să spun asta până acum, dar mă doare și nu mai suport să ascund ceea ce am pățit”, a încheiat antrenorul Gloriei Buzău.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT