Sport
notix pixel id

Imagine de senzație pe Parc des Princes! Mesajul savuros al unui puști pentru Messi: „Ți-o dau pe mama!”

Un puști i-a transmis un mesaj senzațional lui Lionel Messi în încercarea de a primi tricoul favoritului său.
20.10.2021 | 00:23
Imagine de senzație pe Parc des Princes! Mesajul savuros al unui puști pentru Messi: „Ți-o dau pe mama!”
Imagine de senzație pe Parc des Princes! Mesajul savuros al unui puști pentru Messi: „Ți-o dau pe mama!”
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut parte de o serie de surprize la meciul din grupele Champions League cu Leipzig, printre care și întânire de gradul zero cu Ronaldinho.

Fanii parizienilor au creat isterie pe stadion la meciul din Liga Campionilor iar un puști mare fan Messi a avut un mesaj special pentru starul argentinian.

Isterie la Paris pentru tricoul lui Lionel Messi: „Ți-o dau pe mama!”

Un puști francez ar face orice pentru tricoul lui Lionel Messi și i-a transmis un mesaj incredibil starului lui Paris Saint-Germain pentru a-l îndupleca pe acesta să il ofere la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Leo, dă-mi tricoul tău! Ți-o dau pe mama!”, a scris tânărul pe bucata de carton deși era însoțit de mama-sa care pare că a fost de acord cu acest mesaj sau cel puțin nu pare deranjată.

Tânărul suporter și-a atins scopul, iar povestea lui a fost preluată în toată presa internațională și a devenit viral pe mediile de socializare.

ADVERTISEMENT

Internauții au comentat povestea pe twitter și pe alte medii de socializare și au ajuns la concluzia că mama și-a dat cu siguranță acordul pentru redactarea acestui mesaj: „Judecând după calmul afișat, aș paria că această înțelegere a fost negociată și agreată de ambele părți, mai ales că e benefică pentru ambele părți”, a scris utilizatorul Kasi Economics.

Lionel Messi l-a făcut fericit pe puști și a reușit o dublă cu Leipzig

Paris Saint-Germain a reușit să câștige cu 3-2 împotriva lui RB Leipzig, iar Lionel Messi a înscris ultimele două goluri și a contribuit decisiv la obținerea victoriei.

ADVERTISEMENT

PSG a urcat astfel pe primul loc în grupă cu șapte puncte, unul mai mult decât Manchester City, care a câștigat cu 4-0 în fața lui FC Brugge, care râmâne pe locul trei cu patru puncte. RB Leipzig e pe ultimul în grupa A cu zero puncte.

Lionel Messi a mai pățit ceva asemănător și la naționala Argentinei

Liderul naționalei Argentinei a mai trăit un moment inedit tot cu un puști în prim plan, care și-a cerut scuze câștigătorului a șase Baloane de Aur pentru că mama s-a i-a pus numele Cristiano, precum rivalul său portughez.

ADVERTISEMENT

Tânărul a mers la baza de antrenament a Argentinei și a afișat un banner cu mesajul savuros: „Messi, te rog să o ierți pe mama mea. Mi-a pus numele Cristiano, nu știa ce face!”, i-a transmis acesta.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik