News

Imagine dramatică pe centura Iașului. O mamă își vede copilul mort într-un accident rutier

11.02.2021 | 22:36
Imagine dramatica pe centura Iasului O mama isi vede copilul mort intrun accident rutier
Tudor Berbinschi s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier produs pe centura Iașului. Ajunsă la fața locului, mama tânărului plânge în stare de șoc lângă trupul său neînsuflețit. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Berbinschi, un tânăr informatician din Iaşi, a pierit în cumplitul accident rutier produs miercuri seară, după ora 21:00, pe centura municipiului Iaşi, în zona localităţii Uricani. Alertați de autorități, părinții au ajuns într-un suflet la fața locului. Nu i-a trecut, însă, nicio clipă prin gând că își va găsi unicul copil zăcând fără suflare pe șosea.

Din cauza vitezei cu care circula, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de colțul unui parapet de beton care susține dealul din apropiere. În urma impactului violent, mai multe părți din autoturismul distrus complet s-au împrăștiat pe câțiva zeci de metri.

ADVERTISEMENT

După ce a privit minute în șir, trupul neînsuflețit, mama băiatului a intrat în stare de șoc și a avut nevoie de intervenția echipajului SMURD prezent la locul accidentului. Deși acum este în stare stabilă, nimeni nu îi va putea alina durerea provocată de pierderea suferită.

Imagini cutremurătoare pe centura Iașului. O mamă plânge lângă fiul mort într-un accident

Nu era mașina lui, o mai împrumuta câteodată de la socrul meu. Mi-a spus că iese cu niște prieteni apoi se duce acasă, locuia într-o garsonieră”, a povestit, printre lacrimi, tatăl tânărului care și-a găsit sfârșitul în accident.

ADVERTISEMENT


Absolvent al cursurilor Facultății de Informatică din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași, Tudor Berbinschi a cochetat de-a lungul timpului și cu lumea presei, în calitate de coordonator al revistei Alecart, proiect nonconformist realizat în parteneriat cu două licee din Iași: Colegiul Național și Colegiul de Artă „Octav Băncilă”.

Ca el sunt mulţi care aşteaptă să fie descoperiţi, dar Tudor Berbinschi este până una alta redactorul-şef de la care nu am vrea să ne luăm niciodată rămas bun, dar ştim că o vom face pentru a ne reîntâlni cu acelaşi Tudor care îşi continuă drumul gândind drept şi scriind bine.

ADVERTISEMENT

Pentru că e gândul şi cuvântul lui. Doar ale lui”, se arată în articolul publicat în numărul 18 al revistei, prin care Tudor preda ştafeta unei noi generaţii de „alecartieni”.

Șocați de vestea dispariției premature a tânărului informatician, cei care l-au cunoscut au scris zeci de mesaje pe reţelele sociale.

ADVERTISEMENT

Din păcate, astăzi Tudor nu mai e printre noi. Ne vor lipsi iniţiativa, sfaturile şi exigenţa lui care ne-au făcut să nu ne mulţumim cu puţin.

Astăzi e o zi tristă, urâtă şi fără sens. Drum lin, Tudor Berbinschi!”, a transmis buna sa prietenă, Antoaneta Luchian.

ADVERTISEMENT