Sport

Imagini de colecție pentru Universitatea Craiova! Alex Mitriță și-a botezat băiatul, iar naș este chiar Mihai Rotaru. Foto exclusiv

Familia Universității Craiova este în sărbătoare! Alex Mitriță are botezul băiatului său, iar Mihai Rotaru este nașul micuțului Aris.
11.06.2023 | 17:20
Imagini de colectie pentru Universitatea Craiova Alex Mitrita sia botezat baiatul iar nas este chiar Mihai Rotaru Foto exclusiv
Sărbătoarea în familia Universității Craiova! Alex Mitriță are botezul fiului său, iar Mihai Rotaru este nașul starului din Bănie. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă sărbătorile la Craiova după cununia lui Silviu Lung Jr, iar Alex Mitriță intră în febra pregătirilor înaintea prezentării spectaculoase în tricoul Universității Craiova. „Piticul” care își propune să aducă titlul de campion al României își botează fiul, iar Mihai Rotaru este nașul micuțului Aris Mina.

Alex Mitriță, alături de familia sa
Alex Mitriță, alături de familia sa

Sărbătoare la Craiova! Alex Mitriță își botează fiul, iar Mihai Rotaru îi este nașul

Suporterii „alb-albaștrilor” fierb în așteptarea prezentării lui Alex Mitriță la Universitatea Craiova, iar oltenii visează mai mult ca niciodată la titlul de campioană după transferul „Piticului atomic”. Înainte de revederea cu fanii din Bănie, internaționalul român a trecut la pregătiri de sărbătoare.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Valentin Mihăilă a vorbit cu Mihai Rotaru la botezul lui Mitriță. sursă foto: Fanatik
Iubita lui Valentin Mihăilă a vorbit cu Mihai Rotaru la botezul lui Mitriță. sursă foto: Fanatik

Alexandru Mitriță are botezul fiului său la Craiova, iar FANATIK vă prezintă imagini în exclusivitate de la evenimentul din Bănie. Ceremonia religioasă are loc la Biserica Sfântu Mina, iar invitații mijlocașului urmează să se distreze la maxim într-o locație de lux după botez.

Alex Mitriță și-a botezat fiul înainte de prezentarea la Universitatea Craiova
Alex Mitriță și-a botezat fiul înainte de prezentarea la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru este nașul de cununie al lui Alex Mitriță, iar finanțatorul „alb-albaștrilor” și-a menținut același rol simbolic și la al doilea copil al „Piticului”. Moșul micuțului Aris Mina este Emil Pieleanu, team managerul Universității Craiova, și unul dintre persoanele apropiate ale „Piticului”.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriță urmează să fie prezentat oficial în tricoul Universității Craiova la două zile distanță de la evenimentul important din familia „alb-albastră”. Oficialii oltenilor i-au pregătit mijlocașului o primire în mijlocul suporterilor demnă de un idol al tribunelor de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mihai Rotaru și Alex Mitriță au stat de vorbă înainte de evenimentul religios. sursă foto: Fanatik
Mihai Rotaru și Alex Mitriță au stat de vorbă înainte de evenimentul religios. sursă foto: Fanatik

Alex Mitriță are planuri mari la Universitatea Craiova: „Am venit să câștig titlu”

Alexandru Mitriță a sosit în România și a confirmat exclusivitatea FANATIK, mijlocașul român renunțând și la trei milioane de euro pentru a reveni la Universitatea Craiova. Mijlocașul a mărturisit că ar fi îmbrăcat tricoul „alb-albastru” încă din sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

„Am semnat cu Craiova. Am semnat un contract valabil pe trei ani și sunt foarte bucuros. Știți foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraș, familia și sunt foarte bucuros că am făcut această alegere. Nu, alegerea aș fi făcut-o de anul trecut”, a spus Alex Mitriță.

Alex Mitriță și-a botezat băiețelul. Mihai Rotaru este nașul
Alex Mitriță și-a botezat băiețelul. Mihai Rotaru este nașul

„Piticul” și-a fixat deja obiectivul la Universitatea Craiova și a spus că își dorește să îi facă fericiți pe suporterii „alb-albaștrilor” și să câștige titlul de campion în Bănie. Alexandru Mitriță a mărturisit că s-ar bucura să își contribuie la cea mai mare performanță a fotbalului craiovean din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte aproape să vin de anul trecut, nu s-a putut, dar anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia. Nu este niciun pas înapoi. Sezonul ăsta tragem tare să nu mai facem greșeala din acest an, să nu ne calificăm în Europa, și cu siguranță vom avea rezultate foarte bune. Cu siguranță.

De asta am si venit, să câştig campionatul. Această echipă merită, acest oraș merită să se bată la un campionat, să câștige iarăși un trofeu și m-aș bucura tare mult să pun piciorul la acest lucru”, a declarat mijlicașul român.

  • 28 de ani are Alexandru Mitriță
  • 3 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului, conform transfermarkt
  • 5 ani și-a petrecut mijlocașul în străinătate

  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

 

ADVERTISEMENT