Fotbal intern

Imagini incredibile cu Gigi Becali și Ionuț Luțu ieșind din bancă! Finanțatorul FCSB a scos doi saci cu bani

21.06.2019 | 12:01
Imagini incredibile cu Gigi Becali si Ionut Lutu iesind din banca Finantatorul FCSB a scos doi saci cu bani

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, este cunoscut pentru faptul că îi place să aibă în buzunar bani lichizi și a fost surprins alături de aghiotantul său Ionuț Luțu ieșind dintr-o agenția bancară cu două pachete de bani la subraţ. Latifundiarul din Pipera nu este surprins pentru prima dată într-o astfel de postură, el fiind fotografiat cu pachete de bani și în urmă cu două luni.

Imagini incredibile cu Gigi Becali și Ionuț Luțu ieșind din bancă

Gigi Becali și Ionuț Luțu au oferit imaginea zilei când au fost surprinși ieșind cu două pachete de bani dintr-o bancă din centrul Bucureștiului. Finanțatorul vicecampioanei Ligii 1 Betano, îmbrăcat într-o ținută lejeră, a fost extrem de zâmbitor la ieșirea din bancă și, așa cum obișnuiește să facă mai mereu, a fost mână largă. El i-a oferit unei florărese din zonă o bancnotă de 100 de lei. Toate imaginile pot fi văzute pe cancan.ro.

Gigi Becali a trecut peste dezamăgirea pierderii titlului în sezonul precedent al Ligii 1 Betano și încearcă să contruiască o nouă formație de top pentru preliminariile Europa League și pentru campionat. Omul de afaceri a spus că FCSB mai are nevoie de un atacant stânga care să fie dublură pentru Florinel Coman și i-a transmis noului antrenor Bogdan Andone că portarul Andrei Vlad trebuie să fie titular.

Becali oferă 3 milioane de euro pentru transferul lui Tudor Băluță

Mai mult, latifundiarul din Pipera încearcă să dea marea lovitură în această vară și să-i aducă la gruparea ”roș-albastră” pe Tudor Băluță și Ianis Hagi. Însă, aceste două mutări sunt foarte greu de realizat, Gică Hagi anunțând că fiul său va pleca mai mult ca sigur în străinătate. În ceea ce-l privește pe Băluță, Gigi Becali este dispus să le ofere celor de la Brighton trei milioane de euro, cu unul mai mult decât englezii au plătit pentru transferul acestuia de la FC Viitorul.

FCSB va întâlni formația Milsami Orhei din Republica Moldova în primul tur preliminar al Europa League, iar dacă se va califica urmează să joace împotriva învingătoarei partidei dintre Alashkert (Armenia) și Makedonija Skopje (Macedonia). Referitor la aceste jocuri, Gigi Becali a declarat pentru FANATIKnu își face niciun fel de griji și aștepată ca formația sa să ajungă în play-off.