Sport

Imagini incredibile la meciul Portugaliei! Cum a reacționat Cristiano Ronaldo când un suporter a pătruns pe gazon, a îngenuncheat și l-a ridicat în brațe. Video

Imagini incredibile la meciul Portugaliei din preliminariile Euro 2024. Ce reacție a avut Cristiano Ronaldo, după ce un suporter a pătruns pe gazon.
18.06.2023 | 10:41
Imagini incredibile la meciul Portugaliei Cum a reactionat Cristiano Ronaldo cand un suporter a patruns pe gazon a ingenuncheat si la ridicat in brate Video
Cristiano Ronaldo a fost luat în brațe de un fan la meciul Portugaliei. Foto: Twitter.
ADVERTISEMENT

Portugalia a învins-o categoric pe Bosnia în a treia etapă din preliminariile Euro 2024. Lusitanii au trecut cu 3-0 de Bosnia și ocupă primul loc în grupa J cu maximum de puncte după trei etape. Cristiano Ronaldo nu a reușit să marcheze, însă a ieșit în evidență după ce un suporter a pătruns pe gazon.

Un suporter a pătruns pe gazon, a îngenuncheat și l-a ridicat în brațe pe Cristiano Ronaldo

Bernardo Silva a deschis scorul cu un minut înainte de pauză din pasa lui Bruno Fernandes. Mijlocașul lui Manchester United a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 77. Scorul final a fost stabilit de același Bruno Fernandes în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui moment surprinzător. Unul dintre suporteri s-a furișat pe lângă stewarzi și a reușit să pătrundă pe gazon. Cu un steag al Portugaliei în mână, fanul s-a îndreptat direct către Cristiano Ronaldo.

Ulterior, suporterul l-a luat în brațe pe Cristiano Ronaldo și l-a ridicat de la nivelul gazonului. Cvintuplul Balon de Aur a avut o reacție deosebită, afișând un zâmbet larg. Mai mult decât atât, starul lui Al-Nassr a acceptat să facă alături de suporter celebrul mod de sărbătorire după un gol „Siuu”.

ADVERTISEMENT

Înainte ca stewarzii să ajungă, suporterul s-a pus în genunchi, la picioarele lui Cristiano Ronaldo. Ulterior, fanul a fost alergat de stewarzi direct pe gazon, fluturând steagul Portugaliei.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a fost luat în brațe de un fan la meciul Portugaliei. Foto: Twitter.

Portugalia, fără gol primit în preliminariile Euro 2024

Portugalia se îndreaptă cu pași repezi spre o nouă calificare la un turneu final. Campioni la Euro în 2016, lusitanii se află pe prima poziție după trei etape, cu 9 puncte. Mai mult decât atât, naționala lui Roberto Martinez nu a primit gol în cele trei meciuri disputate.

ADVERTISEMENT

În luna martie, la debutul în preliminariile Euro 2024, Portugalia le-a învins pe Liechtenstein (4-0) și Luxemburg (6-0). Sâmbătă seară, naționala lusitană a trecut la scor de neprezentare de Bosnia. Portugalia are un golaveraj zdrobitor după primele trei etape (13-0).

Marți, 20 iunie, ora 21:45, în etapa a patra etapă din preliminariile Euro 2024, Portugalia joacă în deplasare cu Islanda. La Cupa Mondială din Qatar, Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală de Maroc, scor 1-0. Cristiano Ronaldo a fost rezervă și a intrat pe teren în minutul 51 în acea partidă.

ADVERTISEMENT

După ce a fost titularizat în partida cu Liechtenstein din luna martie, Cristiano Ronaldo a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe la echipa națională din istoria fotbalului (199 după meciul cu Bosnia). Totodată, starul lusitan este golgheterul all-time al unei echipe naționale cu 122 de goluri.

ADVERTISEMENT