Sport

Fanii cer expulzarea lui Cristiano Ronaldo după gestul obscen din derby-ul pierdut cu Al-Hilal. Reacția lui Al-Nassr. Update

Al-Nassr a cedat, 0-2, în derbyul din Arabia Saudită, cu Al-Hilal, iar Cristiano Ronaldo, căruia nu i-a ieșit nimic a fost protagonistul unor gesturi șocante, pline de frustrare.
19.04.2023 | 20:31
Fanii cer expulzarea lui Cristiano Ronaldo dupa gestul obscen din derbyul pierdut cu AlHilal Reactia lui AlNassr Update
Cristiano Ronaldo, gesturi pline de frustrare la derbyul pierdut de Al-Nassr, 0-2, cu Al-Hilal. Foto: captură video
ADVERTISEMENT
19-04-2023
17:40

Ronaldo, în pericol să fie expulzat

Cristiano Ronaldo a făcut un gest obscen la finalul partidei Al-Hilal – Al-Nassr 2-0, din campionatul Arabiei Saudite, iar fanii cer expulzarea sa.

Starul portughez s-a enervat când la finalul derby-ului suporterii gazdelor au început să-i scandeze numele marelui său rival Lionel Messi și s-a apucat de organele genitale într-un gest sfidător. Momentul a stârnit un adevărat scandal în Arabia Saudită, mai ales că acesta a avut loc în timpul Ramadanului.

În schimb, clubul Al-Nassr a sărit în apărarea vedetei sale și a explicat că nu a existat niciun gest obscen. ”Ronaldo a suferit o leziune în acea zonă. Confruntarea sa cu Gustavo Cuellar, jucătorul lui Al-Hilal, a început cu o lovitură într-o zonă foarte sensibilă.

Aceasta este o informație confirmată. În ceea ce privește reacția fanilor, aceștia sunt liberi să creadă orice doresc”, a declarat un oficial al grupării saudite.

La concurență cu meciurile din manșa retur a sferturilor Ligii Campionilor, Al-Nassr și Cristiano Ronaldo au avut derby în Arabia Saudită. A fost 0-2 în fața lui Al-Hilal, iar acum, cu 3 puncte avans și un meci mai puțin, Al-Ittihad pare să aibă prima șansă la titlu. O lovitură pentru starul portughez, care nu și-a putut stăpâni nervii și a fost protagonistul unor momente șocante.

Cristiano Ronaldo, momente șocante în derbyul cu Al-Hilal. Atac preluat din judo și gesturi obscene la adresa galeriei adverse

Pentru Al-Nassr, meciul derby cu Al-Hilal, disputat marți, reprezenta și șansa de a o egala la puncte pe Al-Ittihad, formație aflată pe prima poziție. Numai că lucrurile nu au mers așa cum își doreau Cristiano Ronaldo & Co.

ADVERTISEMENT

Gazdele au dominat partida din punct de vedere statistic. Iar nigerianul Ighalo avea să fie eroul partidei, stabilind scorul final, 2-0, după ce a transformat două lovituri de pedeapsă.

Un eșec care complică situația lui Al-Nassr. Al-Ittihad, care are un meci restant, cu Al-Shabab, formație clasată pe locul 3, se poate desprinde, în cazul victoriei, la 6 lungimi, acum când au mai rămas de disputat șase runde din campionat.

ADVERTISEMENT

Autor a 11 goluri de la sosirea sa în campionatul saudit, Cristiano Ronaldo n-a avut, de această dată, realizări. A trimis balonul în poartă, cu zece minute înainte de final, dar reușita sa a fost anulată pentru ofsaid.

În rest, portughezul a avut o prestație mai degrabă ștearsă. Lucru care l-a frustrat serios, mărturie fiind și cele două momente în care a fost protagonistul unor momente nesportive.

ADVERTISEMENT

Primul, în timpul jocului. Atunci când, după ce a pierdut un duel la mijlocul terenului, a folosit o ”priză” din judo pentru a-l opri din acțiune pe Gustavo Cuellar.

Un atac pe care ”centralul” Michael Oliver avea să-l penalizeze doar cu galben după ce s-a consultat cu colegii din camera VAR. Un moment pe care-l puteți vedea aici.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea avea să fie consemnat la finalul partidei. În timp ce Cristiano părăsea stadionul, fanii gazdelor au scandat ”Messi, Messi”. Portughezul a răspuns cu un gest obscen, iar acum riscă să fie sancționat disciplinar.

ADVERTISEMENT