Life

“Îmi vine să sparg televizorul și să urlu”. Cine l-a înfuriat pe Cătălin Botezatu

Cine l-a înfuriat pe Cătălin Botezatu. Designerul a spus ce vede mereu la televizor și îl face să se enerveze la culme!
23.09.2023 | 19:06
Imi vine sa sparg televizorul si sa urlu Cine la infuriat pe Catalin Botezatu
Cine l-a înfuriat pe Cătălin Botezatu. foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este înfuriat. Celebrul designer a spus ce nu mai suportă să vadă la televizor, așa mult încât îi vine să-l spargă.

Cine l-a înfuriat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a făcut o serie de precizări pentru bărbați cărora le place să poarte costum. Celebrul creator de modă a precizat este nevoie de foarte multă atenție.

ADVERTISEMENT

O greșeală anume este cea care îl scoate din minți pe Cătălin Botezatu. Este vorba despre faptul că ultimul nasture de la costum nu ar trebui niciodată închis.

Acesta este lucru care l-a înfuriat pe Cătălin Botezatu, care a spus că asemenea greșeală este nepermisă, doar că încă sunt mulți inclusiv din breaslă care o comit.

ADVERTISEMENT

„Este foarte important să fim atenți la costume. Vă rog nu mai închideți ultimul nasture. Există un contra nasture care se închide și apoi primul nasture de sus și atât.

Aveți la un costum, la un sigur rând, dar cu doi butoni, închideți doar nasturele de sus, nu și pe cel de jos. Nu mai închideți toți nasturii, lăsați pe cel de jos și cel de sus deschis.

ADVERTISEMENT

Aveți vestă cu două rânduri de nasturi, la fel, ultimul nasture se lasă deschis.(…) Când îi văd pe toți, și unii sunt chiar cunoscători, unii chiar lucrează în breasla asta, că fac asta, îmi vine să sparg televizorul și să urlu”, a spus Cătălin Botezatu, conform Ego.

Cătălin Botezatu, sfaturi pentru miri

Același sfat se aplică, desigur, și mirilor. Bărbații care se căsătoresc trebuie să-și asume costumația până la capăt și să o poarte chiar dacă le este extrem de cald.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și mireasa trebuie să păstreze o anume etichetă și să-și poarte pantofii cu toc pe toată durata serii.

 ”Nu îți scoți sacoul nici dacă pici, crăpi. Ți-ai asumat un sacou, atunci stai cu acel outfit până la capăt. În cel mai fericit caz, îți mai iei o cămașă de rezervă.

Asta valabil și pentru mire. Dar să stai, să rămâi în vestă, să te dezlănțui, mireasa să-și ia pantofii să umble desculță ca o nebună pe acolo”, a spus el.

ADVERTISEMENT