Life

Ce să nu porți niciodată la nuntă. Se spune că simbolizează nepăsare față de miri

Tu știi ce să nu porți niciodată la nuntă? Se spune că dacă optezi pentru o astfel de ținută afișezi nepăsare față de miri.
06.09.2023 | 11:55
Ce sa nu porti niciodata la nunta Se spune ca simbolizeaza nepasare fata de miri
Ce să nu porți niciodată la nuntă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce să nu porți niciodată la nuntă? Nu există reguli scrise când vine vorba de ținută. Chiar și așa, experții în vestimentație spun că această piesă trebuie evitată. Semnifică nepăsare, dar și indiferență față de miri.

Ce să nu porți niciodată la nuntă

Nunta este un eveniment extrem de important din viața oricărui cuplu. Tocmai din acest motiv, este necesar să afișăm respect atunci când suntem invitați la un astfel de eveniment. Iar ținuta poate spune mai multe decât credem.

ADVERTISEMENT

Ce să nu porți niciodată la nuntă, deci? O rochie neagră poate fi cea mai proastă alegere. Deși la prima vedere negrul are numeroase avantaje, experții vestimentari spun că o astfel de culoare nu trebuie purtată niciodată la un astfel de eveniment.

Atât în Europa, cât și în Statele Unite, o rochie neagră purtată la nuntă poate avea diferite semnificații. Pe lângă faptul că negrul este asociat cu un eveniment trist, precum înmormântarea, acesta poate fi interpretat și altfel.

ADVERTISEMENT

Mai exact, stiliștii spun că dacă optezi pentru o rochie neagră înseamnă lipsă de implicare la acest eveniment. Negrul este asociat cu durere, suferință, dar și indiferență și nepăsare când vine vorba de evenimente fericite.

Tocmai din acest motiv, încearcă să nu porți niciodată la o nuntă o astfel de rochie. Despre această culoare mai există însă și alte detalii pe care ar fi bine să le cunoaștem.

ADVERTISEMENT

Pentru ce alte culori putem opta

Se spunea că negrul afectează într-o oarecare măsură psihicul femeii. Chiar și așa, unii stiliști spun că atât timp cât o ținută este asortată, aceasta poate fi purtată fără niciun fel de problemă.  Și totuși ce alte alternative ai ca să eviți orice fel de problemă?

Stiliștii recomandă anumite culori pentru evenimente importante precum nuntă sau botez. O alegere foarte bună ar fi o rochie care are o culoare intensă. Iar aici putem opta pentru un roșu, un bleumarin, un violet, sau de ce nu, chiar verde, în funcție de culoarea părului și a machiajului.

ADVERTISEMENT

Alte alegeri bune pot fi cele de culoarea mentei, sau albastru. Totodată, și rozul, însă doar o anumită nuanță ar putea completa ținuta perfectă pentru una astfel de eveniment. Iar dincolo de culoarea rochiei, accesoriile contează și ele.

ADVERTISEMENT
Tags: