Life

Împăcare istorică între bărbații din viața lui Carmen de la Sălciua! Culiță Sterp și Cosmin Isăilă: ”Am chefuit până dimineața”! Video

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă, foști parteneri de viață ai lui Carmen de la Sălciua, s-au împăcat după cearta epocală pe care au avut-o în urmă cu trei ani și au chefuit până dimineața.
10.03.2022 | 17:54
Impacare istorica intre barbatii din viata lui Carmen de la Salciua Culita Sterp si Cosmin Isaila Am chefuit pana dimineata Video
Culiță Sterp și Cosmin Isăilă, foștii iubiți ai lui Carmen de la Sălciua, au petrecut împreună, renunțând la cearta pe care au avut-o pentru inima artistei/ Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă nu și-au vorbit, ani la rândul, din cauza relației pe care au avut-o cu celebra Carmen de la Sălciua, primul fiindu-i soț, iar cel de-al doilea acuzat că ar fi intervenit în relația lor. Prieteni buni la acea vreme, cei doi nu și-au mai vorbit până deunăzi, atunci când s-au întâlnit la o petrecere și au decis să dea uitării orice probleme pe care le-au avut.

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă s-au împăcat după ce se certaseră pentru Carmen de la Sălciua

Cu ani buni în urmă, chiar în perioada în care Carmen de la Sălciua divorța de Culiță Sterp, artista apărea la brațului unui alt bărbat. Prieten bun cu Culiță, Cosmin Isăilă se îndrăgostise de cântăreață și voia să își trăiască viața alături de ea.

ADVERTISEMENT

Acela a și fost momentul în care cei doi nu și-au mai vorbit. Ba chiar, la un moment dat, în plin proces de divorț de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp spunea că fostul lui amic, Cosmin Isăilă, a făcut-o pe artistă să îi fie infidelă.

Culmea, în momentul despărțirii de Cosmin Isăilă, Carmen de la Sălciua a  revenit, pentru câteva luni, în brațele lui Culiță Sterp, cei doi luând, la acea vreme, decizia de a încerca să își repare relația.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a terminat rapid, iar Culiță Sterp a surprins pe toată lumea când și-a făcut publică noua relație, cea cu actuala sa partenera de viață, Daniela, femeia care i-a și dăruit un băiețel.

Acum însă, la trei ani de la evenimentele care au provocat un scandal de pomină, cei doi bărbați care luptau pentru inima focoasei Carmen de la Sălciua s-au întâlnit la un eveniment din zona Hunedoarei.

ADVERTISEMENT

Cosmin Isăilă era în public, printre invitați, iar Culiță Sterp era pe scenă, cânta de mama focului. Și, după ce s-au privit ochi în ochi, și-au dat seama că prietenia lor contează mai mult decât o rivalitate cauzată de femeia pe care amândoi, la un moment dat, o iubeau.

Show pe scenă! Culiță și Cosmin Isăilă s-au îmbrățișat

În imaginile obținute de FANATIK, Culiță Sterp și Cosmin Isăilă, împăcați, se distrează împreună în timp ce artistul cântă despre prietenie. Ba chiar, după ce l-a tras pe Cosmin Isăilă lângă el, Culiță Sterp, fără să se oprească din melodie, îi face, prin gesturi, complimente și îl întreabă ce mai face.

ADVERTISEMENT

Cu un zâmbet ușor încurcat, Cosmin Isăilă îi răspunde în același fel, iar la un moment dat, cei doi se strâng în brațe, ca doi prieteni vechi. De altfel, contactat de FANATIK, Cosmin Isăilă a și explicat ce se petrecut între el și Culiță Sterp.

”Noi nu eram certați… Nu ne vorbeam deloc, e adevărat. Nu eram într-o relație prea bună. Dar a fost frumos când ne-am împăcat. Noi am fost prieteni foarte buni, iar acum a fost cumva ciudat.

A fost ca atunci când te întâlnești cu un om pe care nu l-ai mai văzut demult, noi nu ne-am mai văzut și vorbit de trei ani”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Cosmin Isăilă.

Cosmin Isăilă a dat bani la dedicații

Împăcarea de pe scenă dintre cei doi foști iubiți ai lui Carmen de la Sălciua a fost explicată de Cosmin Isăilă simplu. ”Pur și simplu, am șters cu buretele totul. Oricum eu nu mai eram supărat pe el, dar doar nu am mai vorbit, nici nu am avut cum să ne vedem, nu au fost circumstanțele. Dar nu mai aveam treabă cu el după ce povestea încheiată cu Carmen”, ne-a dezvăluit el.

După ce s-au îmbrățișat și și-au dat seama că cearta lor trebuie uitată, cei doi sau pus pe chefuit. Și, râzând, Cosmin Isăilă nu a ascuns că a dat dedicații după dedicații la petrecerea cu pricina. ”Dacă am dat bani la dedicații? Da, artiștii trebuie răsplătiți, așa e și frumos, așa se face. Dar nu am dat vreo mare sumă”, a mai explicat bărbatul care s-a iubit cu Carmen de la Sălciua.

Cum petrecerea s-a terminat în miez de noapte, cei doi prieteni au decis să mai stea la o vorbă, așa, ca între băieți. ”Am rămas acolo, după cântare, am chefuit până dimineață”, ne-a spus, râzând, Cosmin Isăilă despre discuția cu Culiță Sterp, fostul soț al fostei sale iubite, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua are un nou iubit

În luna octombrie a anului trecut, Carmen de la Sălciua s-a afișat cu noul ei iubit, Marian, un bărbat căsătorit la acea vreme și cel cu care se iubea deja de câteva săptămâni. Cei doi, mai îndrăgostiți ca niciodată, au decis să facă totul pentru a fi împreună, motiv pentru care el a divorțat, cu scandal, de fosta soție, iar acum își petrece fiecare moment în compania artistei.

”Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul. Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens”, ne-a spus la acea vreme, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT