Fotbal intern

Impresarul lui Torje îl atacă pe Bratu: “L-a desfiinţat pe copil”

28.08.2018 | 20:07
Impresarul lui Torje il ataca pe Bratu La desfiintat pe copil

Impresarul lui Torje îl atacă pe Bratu, după ce mijlocaşul a fost adus la FC Dinamo Bucureşti, apoi ţinut pe banca de rezerve.

Cristea Opria a spus că antrenorul echipei din Ştefan cel Mare a avut un rol decisiv în declinul jucătorului său, care ar putea face acum pasul la FCSB: “Torje e un dinamovist înrăit. E greu de crezut că ar pleca la FCSB. Nu a sunat nimeni de acolo, nici pe el, nici pe mine. Nu a existat niciun interes.

Impresarul lui Torje îl atacă pe Bratu

Până vineri, sâmbătă, sigur îi vom găsi un angajament. Suntem în contact cu două formații din afara României. Are doar 28 de ani, mai poate juca liniștit câteva sezoane. Dacă se va pregăti bine, poate redeveni fotbalistul care a fost.

Dinamo a ratat play-off-ul și e normal să nu-i mai prelungească înțelegerea cu Torje. Cei de acolo au băgat tineri, nu i-a mai interesat de jucătorii consacrați. Bratu l-a desființat de tot pe copil. A renunțat la bani, a făcut totul pentru Dinamo, apoi a aflat că nu mai poate pleca nicăieri și că nu mai e nevoie de el. Torje a fost profesionist întodeauna. Era primul la antrenamente. Nu cred că are probleme nici în viața extrasportivă”, a spus Cristea Opria la un post de televiziune.

“Eu i-am dat şanse lui Torje”

Florin Bratu spune, însă că nu a avut ceva personal cu Torje şi totul a fost din raţiuni sportive: “Eu i-am dat șanse să joace, a jucat 3-4 meciuri cu mine. Din păcate, nu s-a ridicat nici el atunci la nivelul așteptărilor mele. Eu, când am venit la Dinamo, am venit la începutul play-out-ului, cu o nouă strategie, de întinerire a echipei pentru că îi cunoșteam foarte bine pe acei jucători, fusesem la Under 19, iar dacă acest lucru îl știam de la început, că trebuie să întineresc echipa, asta am făcut.

După aceea, cu timpul, cu Torje am avut discuții, i-am dat șanse să joace. Din păcate, nu m-a mulțumit forma lui fizică de atunci, eu i-am spus-o. E punctul lui de vedere, însă eu am altă părere. Eu cred că putea oferi mult mai mult atunci când a jucat. Nu vreau să mai dezvolt. Eu vreau să vorbesc doar din punct de vedere sportiv și spun că putea mai mult. Nu s-a putut, din păcate, el având contract acolo și nearătând lucruri care să îmi dea speranțe că poate rămâne la Dinamo, nu am propus să rămână în continuare. Din câte știu eu, când intri în ultimul an de contract cu un club, nu mai poți fi dat împrumut de acel club. Ori te cumpără, ori vii liber de contract.

Eu îl judecam după ceea ce vedeam la antrenamente și la jocuri și nu mi-a plăcut. Eu i-am spus-o. Nu că nu era serios, ci că nu dădea randament la meci. Nu aveam de unde să știu eu de ce, că nu dorm eu cu el noaptea în pat să știu ceea ce face Gabi Torje noaptea”.

“Luăm în calcul orice propunere serioasă”

Impresarul lui Torje îl critică pe Bratu pentru modul în care s-a comportat cu jucătorul său. Agentul jucătorului a vorbit pentru FANATIK.RO despre posibilitatea ca micuţul mijlocaş să renunţe la statutul de dinamovist convins şi să facă pasul la marea rivală FCSB: FCSB este o variantă acum pentru Gabi. Nu am vorbit nimic cu domnul Becali, dar dumnealui știe numărul meu. În trecut l-a mai vrut pe Gabi, în al doilea mandat al lui Reghecampf. Domnul Becali era dispus să îi plătească transferul, dar nu a vrut jucătorul. Nu a vrut pentru Dinamo. Dar acum a văzut ce și cum și cu Dinamo, cum s-au purtat cei de acolo cu el… Situația s-a schimbat și luăm în calcul orice propunere serioasă”, a declarat Opria pentru FANATIK.RO.

Gabriel Torje în meciul de fotbal dintre Dinamo București și Concordia Chiajna
Tags: