Fotbal intern

Impresarul Pietro Chiodi a anunțat că Alex Cicâldău se va transfera de la Universitatea Craiova. “În următoarele perioade de mercato va pleca!”

05.09.2019 | 10:47
Impresarul Pietro Chiodi a anuntat ca Alex Cicaldau se va transfera de la Universitatea Craiova In urmatoarele perioade de mercato va pleca

Impresarul Pietro Chiodi, cel care îl reprezintă pe Alex Cicâldău, a anunțat că mijlocașul care face parte din lotul lui Cosmin Contra pentru meciurile României cu Spania și Malta se va transfera de la Universitatea Craiova în următoarele perioade de mercato. Mai mult, italianul a dezvăluit că Bologna a oferit 4 milioane de euro în schimbul internaționalului român, dar oltenii au solicitat 7 milioane de euro.

Impresarul Pietro Chiodi a anunțat că Alex Cicâldău se va transfera de la Universitatea Craiova

“Bologna l-a ofertat pe Cicâldău. Ei au dat 3,5 milioane – 4. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. În următoarele perioade de mercato, ori în iarnă, ori în vară, Cicâldău va pleca.

Cicâldău a fost și în atenția unor formații care joacă în Champions League la ora asta. Nu au făcut oferte, dar au venit, l-au văzut de mai multe ori. Nu e că nu s-au convins, dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare.”, a declarat Pietro Chiodi, la Digi Sport Matinal.

Alex Cicâldău la un antrenament susținut cu echipa națională a României înaintea meciului cu Spania. Sursă foto: sportpictures.eu
Alex Cicâldău la un antrenament susținut cu echipa națională a României înaintea meciului cu Spania. Sursă foto: sportpictures.eu

Alex Cicâldău a fost ofertat de Torino

Alexandru Cicâldău a făcut parte din lotul echipei naționale a României U21 care a ajuns până în semifinalele Campionatului European 2019 găzduit de Italia și San Marino, iar FANATIK a dezvăluit pe 19 iulie că mijlocașul lui Universitatea Craiova a primit o ofertă de la Torino. Italienii erau dispuși să ofere în schimbul fotbalistului 5 milioane de euro, dar oltenii le-au transmis că îl vor lăsa pe Alex Cicâldău să plece dacă oferă 7.000.000 de euro.

Cotat de site-urile de specialitate la 4 milioane de euro, Alex Cicâldău a  ajuns la Universitatea Craiova pe 6 iulie 2018, după ce Mihai Rotaru i-a plătit lui Gică Hagi un milion de euro în schimbul fotbalistului în vârstă de 22 de ani. Alexandru Cicâldău a jucat în 10 meciuri pentru Universitatea Craiova în sezonul 2019 – 2020, a dat un gol și a oferit două pase decisive.