Life

Survivor România 2023. Nominalizare neașteptată spre eliminare în echipa Războinicilor, în ediția din 20 februarie

Imunitate Survivor România 2023. Sunt mai mulți concurenți care vor fi propuși spre eliminare în ediția emisiunii din 20 februarie 2023.
20.02.2023 | 20:32
Survivor Romania 2023 Nominalizare neasteptata spre eliminare in echipa Razboinicilor in editia din 20 februarie
Concurenții propuși spre eliminare Survivor. Foto Facebook
ADVERTISEMENT
20-02-2023
18:37

Cine câștigă proba la Survivor România

Proba pentru imunitate de la Survivor România va fi câștigată de tabăra Faimoșilor, care a obținut succesul în fața Războinicilor.

Nominalizările de la Survivor încep după probă, iar la Războinici apar unele surprize. Robert Moscalu va fi cel nominalizat colectiv de tabăra sa, primind cinci voturi!

Purtătorii colanului de imunitate vor face și ei nominalizări. Alin și Lucianna sunt cei care au reușit să obțină imunitate individuală.

Ei i-au nominalizat pe aceia care consideră că merită să plece acasă. Astfel, Eduard Gogulescu este și el în pericol de eliminare, la fel și Alexandra Ciomag, ei fiind aleși pe purtătorii de colan.

Aceasta din urmă este considerată prea răsfățată pentru a mai fi în competiție, iar Alin l-a nominalizat pe Eduard pentru că este accidentat și nu poate aduce puncte.

Imunitate la Survivor România 2023. Cine sunt concurenții propuși spre eliminare în ediția din 20 februarie 2022. Urmează să aflăm toate detaliile chiar în această seară!

Imunitate Survivor România 2023. Cine pleacă acasă

Codruța Began este cea care a părăsit competiția în ultima ediție de la Survivor, iar acest lucru a însemnat multe răsuflări ușurate din partea ambelor triburi.

ADVERTISEMENT

Erau șase concurenți care erau la un pas de a pleca acasă, atât de la Războinici, cât și de la Faimoși, iar după eliminarea Codruței de la Survivor România, toți ceilalți cinci au putut să se relaxeze, măcar pentru o clipă.

Bianca, propusă și ea spre eliminare, spune în ediția Survivor de pe 20 februarie că se simte fericită că nu a plecat acasă: ”M-am umplut de energie că n-am ieșit”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, echipa Faimoșilor este în culmea fericirii că a rămas în formula completă și Ștefania chiar spune că simte că va fi o săptămână plină de succes: ”Simt că o să fie săptămâna noastră”.

Războinicii, fericiți după plecarea Codruței

Lucrurile sunt la fel de liniștite și în cadrul tribului Războinicilor, chiar dacă au rămas cu un concurent în minus după plecarea Codruței Began.

ADVERTISEMENT

Se pare că aceștia nu-i duc lipsa fostei lor colege, dar Alexandra Porkolab va recunoaște că: ”Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”.

Andrei Krișan va fi cel care îi va motiva foarte mult pe colegii săi, prin prima unei statistici simple de la Survivor România: ”Două jocuri consecutive de Imunitate… cea mai mare realizare”.

ADVERTISEMENT

Dar liniștea nu va dura foarte mult deoarece vor izbucni conflicte între concurenții celor două triburi.  În timp ce echipa albastră va avea multe conflicte din cauza activităților de pe insulă și vor exista multe reproșuri, în tabăra roșie sunt foarte multe discuții din cauza strategiilor de joc.

În această seară, după jocul pentru imunitate, vor fi nominalizați din nou mai mulți concurenți pentru a pleca acasă, iar tensiunea își va spune cuvântul, mai ales că fiecare concurent vrea să lupte pentru a rămâne în competiție.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși