Life

În ce stare se află CRBL după accidentul cu motocicleta. Ce s-a întâmplat, de fapt: ”O să vă povestesc cum a fost în realitate”

CRBL a fost implicat într-un accident cu motocicleta pe care o conducea. În ce stare se află artistul și ce s-a întâmplat în acel moment?
09.08.2023 | 11:24
In ce stare se afla CRBL dupa accidentul cu motocicleta Ce sa intamplat de fapt O sa va povestesc cum a fost in realitate
În ce stare se află CRBL după accidentul rutier de duminică. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CRBL a fost victima unui accident rutier, duminică, 6 august. Artistul se afla pe o motocicletă, iar totul s-a întâmplat în județul Hunedoara. Se pare că acesta a ajuns să fie izbit de o autoutilitară.

În ce stare se află CRBL după accidentul rutier de duminică

Ulterior, CRBL a fost transportat la un spital din Deva. Mai apoi a urmat un transfer la un spital din București. În ce stare se află însă artistul și cât de grav a fost accidentul rutier, de fapt?

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, acesta a vorbit de pe patul de spital. Le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis mesaje, dar și celor care s-au rugat pentru starea lui de sănătate.

CRBL spune că se simte bine și că a primit o lecție pe care trebuia poate să o învețe mai devreme. De asemenea, el a făcut un apel la fanii săi să se informeze din surse sigure. Unele informații de pe internet nu sunt reale, susține acesta.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul a mai adăugat că la un moment dat o să povestească adevărul despre accidentul rutier. Până atunci însă, vrea să se recupereze. El a mai completat că la momentul actual se simte cât se poate de bine.

„Salutare, dragii mei! În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață. (…)

ADVERTISEMENT

A contat foarte mult și nu vă mai faceți griji. Nu mai citiți toate știrile, pentru că nu sunt chiar așa… O să vă povestesc cum a fost în realitate. Dar, deocamdată, să știți că sunt bine. «Oficial îmi merge bine»”, a fost mesajul artistului.

Ce viteză avea, de fapt, artistul

Printre altele, CRBL a vrut să clarifice și informațiile referitoare la viteza pe care o avea. Artistul spune că nu are o motocicletă foarte puternică. Totodată, el a mai adăugat că nu este nici o persoană teribilistă.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai făcut un apel la cei care îl urmăresc să nu îl mai acuze de nimic, fără să știe concret ce s-a întâmplat în acea zi. Se pare că artistul nici măcar nu a mers prea mult cu motocicleta sa, adunând doar câteva mii de kilometri.

„A și încă ceva… pentru cei care nu știu ce înseamnă partea asta cu motocicletele. Motocicleta mea merge maxim cu 120 de kilometri la oră, dacă bate vântul din spate. Eu nu am o motocicletă puternică. Iar cu motocicleta asta am adunat vreo 8.000 de kilometri până acum. Nu sunt un teribilist și vreun rebel. S-a întâmplat. Nu mă mai acuzați”, a mai adăugat acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: