Sport

În timp ce Cristiano Ronaldo i-a cerut agentului să-i caute echipă din vară, fiul său a semnat cu Manchester United

Cristiano Ronaldo are de gând să părăsească Manchester United in vară, nemulțumit de prestația echipei în acest sezon, dar fiul lui tocmai a semnat cu Academia de fotbal a clubului englez.
11.02.2022 | 12:40
In timp ce Cristiano Ronaldo ia cerut agentului sai caute echipa din vara fiul sau a semnat cu Manchester United
Cristiano Ronaldo s-a antrenat alături de fiul lui la baza de antrenament a lui Manchester United, cu câteva zile înainte ca puștiul de 10 ani să semneze cu Academia de fotbal a clubului englez. Sursa foto: colaj FANATIK / Cristiano Ronaldo instagram
ADVERTISEMENT

Manchester United are un parcurs modest în actuala ediție de campionat, aflându-se pe locul 6 în Premier League, în afara cupelor europene. În plus, a fost eliminată din Cupa Angliei încă din 16-imile de finală.

Doar în UEFA Champions League merge bine, urmând să întâlnească Atletico Madrid în optimile de finală, pe 23 februarie în deplasare și pe 15 martie acasă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo vrea să plece, din vară, de la Manchester United

În acest context, The Sun scrie că atacantul portughez Cristiano Ronaldo ar putea pleca din vară de la Manchester United și ar fi luat legătura cu agentul său pentru a-i găsi echipă. Problema nu este, neapărat, că Ronaldo va pleca, ci este legată de întreg compartimentul ofensiv.

Mason Greenwood a fost suspendat pe perioadă nedeterminată după acuzele de abuz, hărțuire sexuală și viol lansate de fosta lui iubită și nu se știe care este viitorul lui. Anthony Martial, împrumutat la FC Sevilla, a declarat, deja, că nu are de gând să revină pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

În plus, Edinson Cavani are 35 de ani și-l bate gândul să se retragă sau să joace pe final de carieră în țara sa natală, în Uruguay.

Fiul lui Cristiano Ronaldo va purta la Academia lui Manchester United numărul 7

În ceea ce îl privește pe Cristiano Ronaldo jr, fiul celebrului atacant portughez, acesta a semnat un contract cu Academia de fotbal a clubului englez Manchester United, scrie mirror.co.uk, unde a ajuns de la echipele de copii ale lui Juventus.

ADVERTISEMENT

Același traseu l-a avut și părintele, care a a ajuns la „diavoli” în vara lui 2021, după trei ani petrecuți la Juventus, timp în care a marcat 81 de goluri în 98 de meciuri în campionat și de 101 ori în toate cele 134 de partide în care a îmbrăcat tricoul echipei italiene.

Cristiano Ronaldo junior, fiul cel mare al atacantului portughez, a fost fotografiat prezentând tricoul cu numărul 7, alături fiindu-i alt puști talentat, Gabriel, acesta având tricoul cu numărul 10.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JJ10 NIKE ATHLETE (@jjnr10)

La Vinovo, acolo unde sunt terenurile de antrenament ale lui Juventus, Cristiano Ronaldo Jr și-a demonstrat talentul de a marca. În 35 de meciuri, el a înscris 56 de goluri și a dat 26 de pase decisive.

Cristiano Ronaldo nu-ți presează fiul să devină fotbalist

În ceea ce privește posibila carieră a juniorului, Cristiano Ronaldo tatăl a dat asigurări că nu va pune presiune asupra puștiului pentru a se face fotbalist. „Numai timpul va spune ce va deveni”, a spus el în serialul Netflix al Georginei, partenera lui, intitulat „I Am Georgina”.

Nu îl voi presa niciodată. Va face doar ce va dori. Ceea ce îmi doresc cel mai mult pentru Cristiano și pentru toți ceilalți copii ai mei este să fie fericiți. Indiferent ce vor alege să facă îi vor sprijini”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Are potențial de fotbalist. Este rapid și driblează bine, dar asta nu este suficient. Îi spun mereu că este nevoie de multă muncă și dăruire pentru a avea succes. Cel mai important este să devii cel mai bun în orice face, indiferent că ești fotbalist sau medic”, a mai spus el.

În 2015, când micuțul Ronaldo avea 5 ani, tatăl știa că nu va fi ușor pentru puști să se realizeze în viață, având în vedere numele pe care-l poartă. „Din punctul meu de vedere, totul ține de educație.

Dacă va primi o educație bună, va fi puternic și va aprecia lucrurile. Nu pot evita să-i arăt o mașină bună, case bune, o calitate bună a vieții. Dar îi voi spune: ‘Tati muncește din greu ca să aibă această casă și această mașină. Nu pot primi nimic gratis’. Repet, totul ține de educație”, a mai spus Ronaldo la vremea respectivă.

Mama starului portughez visează să-și vadă fiul și nepotul jucând, împreună, la Sporting

Dolores, mama lui Cristiano Ronaldo, consideră că nepotul este mult mai bun decât era CR7 la vârsta lui. „La vârsta lui, Cristiano jr joacă mai bine decât Ronaldo. La vremea respectivă, Ronaldo nu avea antrenor, dar astăzi Ronaldo este profesorul fiului său.

I-a spus tatălui lui: ‘Tată, când ne mutăm la Lisabona vreau să joc la Sporting’. Acum este la Manchester United, dar visul meu este să-i jucând împreună la Sporting. Ar fi ceva spectaculos”, a mai spus Dolores.

Cristiano Ronaldo a fost eroul unui moment amuzant în saună

Starul portughez este prima persoană care atinge 400 de milioane de următori pe instagram, dar se pare că nu știe să folosească prea bine tehnologia respectivei rețele de socializare, conform dailystar.co.uk.

Fără să-și dea seama, el a dat drumul unui live pe instagram, care a adunat, într-un minut, mai mult de 700.000 de urmăritori. Timp de un minut, până să oprească transmisia live, el a părut destul de confuz și nu a spus nimic.

Dar reacțiile nu au întârziat să apară. Fostul lui coleg de la Manchester United, Rio Ferdinand, l-a întrebat: „Ce faci, frate?”. „Ronaldo are 400 de milioane de urmăritori pe Instagram și nici nu știe cum funcționează”, a glumit unul dintre utilizatori.

De ce se coace Ronaldo într-o saună, fără să spună nici măcar un cuvânt pe Instagram live?”, a întrebat altul. „Doar Ronaldo m-a putut determina să urmăresc un live pe Instagram în care nu face absolut nimic”, a glumit al treilea.

Cristiano Ronaldo a avut un Instagram live și eu l-am ratat”, a fost comentariul unuia care a ratat ocazia de a-și vedea preferatul în direct.

Cristiano Ronaldo a fost criticat de un fost jucător al lui Liverpool

Fostul mijlocaș german Dietmar Hamann, care a jucat la Liverpool între 1996 și 2006, fiindu-i adversar în mai multe meciuri, consideră că perioada slabă pe care o traversează Manchester United se datorează atacantului portughez.

Sunt întrebări în ceea ce îl privește pe Ronaldo și ceea ce a produs la echipă, oamenilor le este, pur și simplu, frică de el.

Nu cred că există o identitate a acestei formații, ceea ce face și mai dificil transferul anumitor jucători. Cineva trebuie să le spună fotbaliștilor să tragă în aceași direcție, ceea ce nu se întâmplă acum”, a declarat fostul jucător pentru Metro, citat de sport.ro.

Cristiano Ronaldo este la un pas de a înregistra un alt record negativ. În meciurile pe care Manchester United le-a jucat în 2022 în Premier League, portughezul a tras de 11 ori pe poartă fără să marcheze.

Doar jucătorul lui Manchester City, Joao Cancelo, și cel al lui Leeds, Raphinha, dintre cei de la echipele din Premiere League, au performanțe mai slabe: 12 șuturi fără gol marcat în 2022. Dar ei nu sunt atacanți veritabili.

ADVERTISEMENT