Sport

Lucian Marinescu a vorbit despre drama Rapidului la Craiova, în vara lui 1998: „Las’ că veniți voi la București!”

Lucian Marinescu a vorbit despre drama Rapidului de la Craiova, atunci când giuleștenii au pierdut titlul în ultima etapă a sezonului 1997-1998.
29.04.2024 | 14:00
Lucian Marinescu a vorbit despre drama Rapidului la Craiova in vara lui 1998 Las ca veniti voi la Bucuresti
Lucian Marinescu a vorbit despre drama Rapidului la Craiova, în vara lui 1998: „Las’ că veniți voi la București!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Titlul din sezonul 1997-1998 s-a jucat până în ultima etapă, iar Rapid l-a scăpat printre degete în deplasarea cu Universitatea Craiova. Lucian Marinescu a vorbit despre coșmarul giuleștenilor, dar și răzbunarea împotriva oltenilor din finala Cupei României.

Lucian Marinescu, despre drama Rapidului la Craiova, în vara lui 1998: „Las’ că veniți voi la București!”

Universitatea Craiova și-ar fi asigurat prezența în cupele europene în cazul unei înfrângeri cu Rapid București, însă oltenii nu s-au dat la o parte. „Alb-albaștrii” au încheiat la egalitate cu giuleștenii, iar titlul a mers în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Lucian Marinescu a vorbit despre drama din lotul giuleștenilor, după titlul pierdut în ultima etapă la Craiova. Acesta este de părere că șansele la campionat s-au pierdut la egalul cu Steaua București, scor 1-1.

„A venit un trofeu după o perioadă de secetă, am văzut mii de partide, dar pot să spun că Rapid avea o formație extraordinară. Nea Mircea a creat o formație și ceea ce arătam noi era nemaipomenit. Lotul nostru era un lot de campioni.

ADVERTISEMENT

Din păcate am pierdut la mustață titlul la Craiova. M-am preocupat de ceea ce pot să controlez, asta le spuneam și colegilor. A fost un meci ciudat. Poate lua altă turnură dacă golul meu nu era anulat. Cred că ce a depins de noi s-a pierdut la meciul cu Steaua, dacă nu făceam egalul acasă eram campioni.

Ne-au egalat pe final dintr-o neatenția a noastră. Totuși, a fost un trofeu pe care l-am adus după un sezon excelent, după a venit și câștigarea campionatului. A fost o descătușare și o împlinire, după terminarea meciului de la Craiova au fost înjurături și tot ce ține frustrarea pierderii campionatului la mustață”, a spus Marinescu.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii s-au răzbunat în Cupa României: „Lasă că veniți voi la București”

„Era lasă că veniți voi la București. Jucătorii de la Craiova erau lipiți de partea lor a tunelului. Finala s-a decis pe teren și am simțit o împlinire, meritam un trofeu. Am intrat în cantonament după titlul pierdut la Craiova.

Unii erau detașați, a trecut și nu mai aveam ce să facem. Ne-am unit și mai mult și chiar dacă scorul este minim, am câștigat fără îndoială”, a mai spus Marinescu la „Suflet de rapidist”, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți.

ADVERTISEMENT

Oltenii au avut primă de la Steaua: „Este singurul lucru care ni s-a spus”

Robert Vancea a jucat în Universitatea Craiova – Rapid București, iar fostul jucător al Științei a dezvăluit că au primit o primă de la Steaua. Acesta a mai spus că suma pentru cupele europene era mult mai mare decât cea primită de la clubul din București.

„Noi eram conștienți că dacă pierdem ne atingem toate obiectivele. Ne așteptam să vină să ne spună cineva ceva. Într-adevăr ni s-a spus că avem o primă din partea lui Steaua. Ăsta a fost singurul lucru care ni s-a spus.

Din partea Rapidului nu am avut nimic, probabil că au mers pe premisa „de ce să le mai dăm noi, dacă își ating obiectivul”. Dacă dădeam meciul Rapidului și nu luam banii de la Steaua câștigam mai mult. Prima de obiectiv era mai mare decât banii de la Steaua”, a spus Vancea.

Lucian Marinescu, AMINTIRI despre CEL MAI FRUMOS GOL MARCAT pentru Rapid

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată