Life

Înainte de Paște, Andreea Bănică a mers să le aprindă o lumânare părinților decedați: „Am trăit mai mult fără ei”

În prag de sărbători, Andreea Bănică a decis să meargă și să le aprindă o lumânare părinților săi. Cu toate că nu a avut o copilărie ușoară, artista i-a iertat pe cei care i-au dat viață.
23.04.2022 | 17:20
Inainte de Paste Andreea Banica a mers sa le aprinda o lumanare parintilor decedati Am trait mai mult fara ei
Andreea Bănică a mers la mormântul unde sunt îngropați părinții săi. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică nu a avut o copilărie ușoară, iar în trecut a mai făcut dezvăluiri despre viața ei. Artista și-a pierdut părinții când era foarte tânără, iar acest lucru a marcat-o. În mediul online, cântăreața a dezvăluit că a mers să le aprindă o lumânare înainte de Paște.

Andreea Bănică a mers la cimitirul unde sunt îngropați părinții săi

Până la vârsta de 23 ani ani, Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți. Chiar dacă i-a fost greu să-și revină, faptul că s-a refugiat în muncă i-a fost de folos.

ADVERTISEMENT

Mama artistei a fost răpusă de cancer, în timp ce tatăl, care are avea probleme cu consumul de alcool, a decedat într-un accident rutier. Andreea Bănică a povestit faptul că atunci când femeia care i-a dat viață s-a stins, ea era pe scenă și susținea un concert.

Chiar dacă afirmă că trăit mai mult fără părinți, artista își aduce aminte cu drag de momentele din copilărie. Înainte de Paște, Andreea Bănică și sora ei au mers la cimitir pentru a le aprinde câte o lumânare.

ADVERTISEMENT

„Sunt pe drumul către cimitir, nu am fost de foarte mult timp, cred că de anul trecut, din vară, la părinți. Îmi doresc să ajung la părinții mei, acolo unde sunt înmormântați.

Sora mea mă așteaptă. Mă duc să aprind o lumânare, să pun niște flori și să-mi amintesc de vremurile frumoase pe care le-am petrecut alături de ei.

ADVERTISEMENT

Deși au fost puține, am trăit practic mai mult fără ei decât am trăit alături de ei. Nu doresc nimănui treaba asta. Nu doresc nimănui să i se întâmple treaba asta. Asta este viața. Ăsta este destinul meu. Mergem mai departe!”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică petrece Paștele în familie

Andreea Bănică a ales ca anul acesta să petreacă Paștele în familie, la Eforie. Alături de ea vor fi soțul, Lucian Mitrea, dar și cei doi copii ai lor.

ADVERTISEMENT

„Anul acesta vom merge la Eforie, deoarece este altfel decât în București. Nu știu de ce este așa, probabil că este locul meu natal și este liniște, nu nebunie de sezon. Eu nu cred că voi ajunge la biserică pentru că voi cânta în Bulgaria.

Este o fericire mare pentru mine și se pare că m-au chemat bulgarii să le cânt. Pe 23 seara cânt, dar mă întorc în noaptea aceea și poate ajung totuși la biserică dimineață, măcar atunci”, a adăugat Andreea Bănică. 

ADVERTISEMENT