Fotbal international

Încă un român transferat la Arsenal! “Tunarii” și-au luat “decar”. Cine este noua achiziție

08.07.2019 | 19:39
Inca un roman transferat la Arsenal Tunarii siau luat decar Cine este noua achizitie

După Vlad Dragomir, Arsenal Londra a mai bifat transferul unui tânăr jucător român. Este vorba despre Cătălin Cârjan, un jucător în vârstă de 16 ani care a semnat contractul cu “tunarii” și în sezonul viitor va juca în echipa de U-18 a clubului. 

Încă un român transferat la Arsenal! “Tunarii” și-au luat “decar”.

Transferul a fost intermediat de impresarul Cătălin Sărmășan. Cârjan este un tânăr fotbalist, născut în București, dar care a fost transferat de Arsenal de la Viitorul Domnești. El a primit tricoul cu numărul 10 după ce a fost în probe la Arsenal în anul 2018.

Încă un român transferat la Arsenal! Tunarii și-au luat decar. Cine este noua achiziție
Încă un român transferat la Arsenal! Tunarii și-au luat decar. Cine este noua achiziție FOTO: Cătălin Cârjan

Au trecut trei ani de când un alt puști român de mare viitor a ajuns la Arsenal. Este vorba despre Vlad Dragomir, care a petrecut doi ani la Londra și deși a fost chemat de câteva ori la acțiunile echipei mari, nu a reușit să debuteze la echipa mare a clubului.

În acest moment, Vlad Dragomir este legitimat la Perugia, însă cota sa a crescut mult după Euro U21, acolo unde a făcut o figură foarte frumoasă. Italienii speră să îl vândă pe Vlad Dragomir în această vară, ei solicitând 3-5 milioane în schimbul fotbalistului român.

Presa din Anglia a scris și despre interesul lui Arsenal pentru Ianis Hagi. Britanicii au aflat că “tunarii” vor să îl transfere și pe Hagi jr. la club, mai ales după evoluțiile foarte bune pe care fotbalistul le-a avut la Campionatul European din Italia.