Sport

Încă un scandal la PSG! Unul dintre starurile francezilor e acuzat de viol și riscă închisoarea

Paris Saint-Germain se află din nou în mijlocul unui scandal, după ce Achraf Hakimi (24 de ani) a fost acuzat de viol de o tânără.
28.02.2023 | 00:16
Inca un scandal la PSG Unul dintre starurile francezilor e acuzat de viol si risca inchisoarea
Achraf Hakimi e evaluat la 70 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După parizienii ar putea rămâne fără Neymar Jr., Lionel Messi și Kylian Mbappe, parizienii au mai primit o lovitură puternică. Internaționalul marocan Achraf Hakimi ar putea ajunge la închisoare.

Nicio zi fără scandal la PSG! Achraf Hakimi, acuzat de viol. Detalii uluitoare

Mijlocașul marocan căsătorit cu superba actriță Hiba Abouk ar fi violat-o pe o tânără în apartamentul său din Paris, unde a invitat-o, anunță jurnaliștii de la Le Parisien.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, fata în vârstă de doar 23 de ani s-ar fi opus categoric avansurilor fotbalistului lui PSG, care ar fi atins-o în zone intime și în cele din urmă a violat-o.

Ea ar fi reușit să scape în cele din urmă după ce i-a aplicat o lovitură de picior. Deși a refuzat să depună plângere împotriva lui Hakimi, procurorii francezi s-au autosesizat și au deschis deja o anchetă.

ADVERTISEMENT

Disperată, victima sărutată și dezbrăcată de starul marocan, a fugit după ce a fost violată și l-a sunat pe un prieten, care a reușit să o ia de la locuința lui Hakimi.

Fundașul dreapta de 24 de ani a reușit în acest sezon la PSG patru goluri și cinci pase decisive, fiind evaluat conform Transfermarkt la 70 de milioane de euro, însă acum ar putea ajunge în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Tânăra violată a oferit primele declarații la poliție

Tânăra violată de Achraf Hakimi a fost deja chestionată de autorități și ar fi oferit conform sursei citate primele declarații de la deschiderea anchetei. Pentru familia fotbalistului, vestea cade cum nu se mai poate mai rău, mai ales că este musulman și tocmai i-a dăruit cel de-al doilea copil.

În presa internațională au apărut deja informații despre un posibil divorț între Achraf Hakimi și Hiba Abouk, considerată în trecut cea mai frumoasă actriță din lume.

ADVERTISEMENT

Hakimi mai are contract cu Paris Saint-Germain până în 2026 și a fost transferat în 2021 de la Inter Milano. Jucătorul a reușit să ajungă cu naționala Marocului în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT