Fotbal international

Hiba Abouk, „regina” Marocului la Mondialul din Qatar

Hiba Abouk (36 de ani), superba soție a lui Achraf Hakimi, ține steagul sus pentru Maroc la Campionatul Mondial din Qatar.
14.12.2022 | 09:20
Hiba Abouk și Achraf Hakimi sunt împreună de 4 ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maroc este senzația Campionatului Mondial din Qatar, însă africanii sunt bine reprezentați în competiție și din punct de vedere al frumuseții partenerelor jucătorilor lui Wyad Regragui. Hiba Abouk este soția lui Achraf Hakimi Mouh și e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume.

Hiba Abouk le dă clasă iubitelor celebre ale fotbaliștilor de la cele mai importante naționale

Hakimi, starul naționalei Marocului și fundașul dreapta al lui Paris Saint-Germain, are o soție cu care se poate mândri peste tot în lume. Deși dorește să își țină viața personală când mai privată, Achraf și Hiba Abouk au atras atenția în nenumărate rânduri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hiba Abouk (@hiba_abouk_)


Frumoasa marocancă are 36 de ani și a fost inclusă în topul celor mai frumoase actrițe din lume, după ce a făcut furori în mai multe filme. E una dintre cele mai mari vedete din Maroc și are peste 1,3 milioane de fani pe Instagram.

Cuplul chiar a pozat pe coperta celebrei reviste Vogue Arabia, în luna octombrie și a atras privirile tuturor. Hakimi și Hiba Abouk s-au întâlnit în 2018, s-au căsătorit doi ani mai târziu și au împreună doi copii.

ADVERTISEMENT
Hiba Abouk și Achraf Hakimi, pe coperta revistei Vogue Arabia
Hiba Abouk și Achraf Hakimi, pe coperta revistei Vogue Arabia

Achraf Hakimi, certat de Hiba Abouk după meciul cu Portugalia

Hiba Abouk a atras atenția după meciul istoric cu Portugalia și l-a certat pe Hakimi, care a făcut turul întregului stadion până a venit la ea.

Născută la Madrid, Hiba l-a întâlnit pe Hakimi în perioada în care juca la Borussia Dortmund. Apoi, cei doi s-au mutat la Milano, iar acum sunt stabiliți la Paris.

ADVERTISEMENT

Superba actriță a jucat în mai multe seriale, iar cel mai important rol a fost în „El Principe”, unde a jucat rolul lui Fatima. În 2014 a fost aleasă „cea mai frumoasă actriță din lume” la Cosmopolitan Beauty Awards.

Hiba Abouk are 36 de ani și a fost aleasă în 2014 cea mai frumoasă actriță din lume
Hiba Abouk are 36 de ani și a fost aleasă în 2014 cea mai frumoasă actriță din lume

Hiba vorbește cinci limbi străine: spaniolă, arabă, franceză, engleză și italiană și s-a lansat în lumea filmului în urmă cu 12 ani, când a jucat în serialul „La isla los nominador”.

ADVERTISEMENT

Soția lui Hakimi e prezentă la Doha și îl va susține din tribune la meciul istoric împotriva Franței, din semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.


  • Cota GET’S BET pentru Maroc: 13,25 este cota pentru pariul „Achraf Hakimi marchează în timpul regulamentar” la Franța – Maroc. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT