News

Video. Incendiu la complexul de locuințe construit de Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la complexul de locuințe construit de Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo
13.12.2021 | 10:19
Video Incendiu la complexul de locuinte construit de Ionut Negoita fostul patron de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Pompierii bucureșteni au fost solicitați să intervină de urgență în sectorul 3, pentru stingerea unui incendiu la complexul de locuințe Palladium Residence, construit de Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo.

Incendiu la complexul de locuințe construit de Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo

În urma unui apel la 112, militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au acționat de urgență luni, 13 decembrie, în jurul orei 9:00, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un bloc din complexul de locuințe construit de frații Negoiță, unul dintre ei fiind fostul patron de la clubul Dinamo, iar celălalt actualul primar al sectorului 3.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, focul s-a manifestat la etajul 11 al blocului, iar flăcările au putut fi observate de la câteva sute de metri depărtare.

Pompierii au folosit scara pentru a ajunge la etajul 11 și au reușit să stingă flăcările în scurt timp de la începerea intervenției.

ADVERTISEMENT

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale, deoarece nu au existat victime.

De ce au avut probleme pompierii să ajungă la incendiu

Mai multe echipaje de pompieri au acționat pentru stingerea incendiului de luni, izbucnit la complexul de locuințe Palladium Residence.

ADVERTISEMENT

Intervenția lor a fost una dificilă din cauza unei mașini parcate în mijlocul drumului, care avea și roțile blocate de caracatiță. Situația a tot fost discutată de către locatari care au propus la ședințele de bloc instalarea unor bariere de acces, pentru a nu mai exista astfel de probleme cu mașinile parcate.

Într-un final, militarii ISU au reușit să urnească vehiculul din drum și să ajungă la locul incendiului.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura problemă întâmpinată de pompieri. Trapa de desfumare automată a blocului respectiv nu s-ar fi deschis, făcând intervenția și mai complicată.

Ce alte incendii au avut loc luni, 13 decembrie

Tot luni a avut loc un incendiu la o primărie din Argeș. Pompierii susțin că focul ar fi fost pus intenționat.

Aceștia s-au deplasat la fața locului cu șase autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

La locul incendiului a ajuns și o ambulanță SMURD de prim-ajutor, însă și în acest caz intervenția cadrelor medicale nu a fost necesară, deoarece nu au existat victime.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

ADVERTISEMENT