News

Video. Incendiu puternic în Slatina. Acoperișul unui bloc a luat foc. Pompierii au intervenit

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă după-amiază, la un bloc din Slatina. Acoperișul clădirii a luat foc, iar pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările imense.
07.05.2022 | 22:24
Video Incendiu puternic in Slatina Acoperisul unui bloc a luat foc Pompierii au intervenit
Flăcările au produs un fum negru și dens, vizibil de la mare depărtare. Sursa foto: facebook Ileana Lăceanu, Olt Alert, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a avut loc sâmbătă după-amiază, în Slatina. Acoperișul unui bloc, de pe bulevardul Nicolae Titulescu a luat foc, producându-se un fum negru și dens, care a fost vizibil de la mare depărtare.

Incendiu puternic la un bloc din Slatina. Locatarii au fost evacuați

Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale de stingere. Toți locatarii au fost evacuați rapid, printre care și o renumită artistă populară.

ADVERTISEMENT

Concret, la fața locului s-au deplasat Detaşamentul Slatina, Caracal, Staţia Scorniceşti şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Rivergate. Salvatorii au folosit autospeciale de înălţime, de stingere, SMURD,  dar și descarcerare.

În apropiere de bloc se află și Trezoreria Slatina și un supermarket Kaufland. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a dat detalii despre eveniment.

ADVERTISEMENT

”Se acționează cu patru autospeciale pentru intervenție la înălțime, echipaje de stingere, SMURD, descarcerare”, a declarat jurnaliștilor reprezentantul ISU Olt, scrie presa locală.

Nu s-au înregistrat victime. În jur de 300 de metri pătrați au fost afectați de incendiul devastator, a cărui cauză este încă necunoscută, până la această oră.

ADVERTISEMENT

”Au fost evacuate 16 persoane. O persoană cu afecţiuni medicale preexistente este monitorizată de echipajul SMURD”, au mai comunicat reprezentații ISU Olt.

Ce artistă de muzică populară locuiește în blocul afectat de incendiu

În blocul din Slatina a cărui acoperiș a luat foc locuiește o renumită artistă din folclorul românesc: Ileana Lăceanu. Aceasta a fost foarte speriată de situație.

ADVERTISEMENT

”Suntem evacuati. M-am speriat un pic”, a transmis solista fanilor care au întrebat-o dacă este în regulă.

”Sunteți bine scumpă doamnă? Multă sănătate/Doamne ferește! Fiți puternică!/ Doamna Ileana Lăceanu sunteți bine?/Doamne ajuta sa nu pățească nimeni nimic/Să vă ferească Dumnezeu,doamne ajută să nu aveți pagube/Să vă ajute Dumnezeu să-l stingă mai repede sa nu se extindă/ Doamne fereste Ileana”, sunt o parte dintre mesajele pe care le-a primit cântăreața din partea admiratorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: