News

Incident halucinant în Neamț. Un bărbat de 56 de ani a fost găsit spânzurat în fața apartamentului său

Descoperire șocantă în județul Neamț. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit spânzurat în faţa uşii apartamentului său din municipiul Roman.
10.04.2024 | 12:07
Incident halucinant in Neamt Un barbat de 56 de ani a fost gasit spanzurat in fata apartamentului sau
Un bărbat de 56 de ani a fost găsit spânzurat în fața apartamentului său Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că bărbatul de 56 de ani a recurs la gestul extrem, după o ceartă cu soția sa.

Bărbatul s-a spânzurat în fața ușii apartamentului

Oamenii legii spun că bărbatul a mers, marți după-amiază, acasă să facă scandal, iar pentru că era violent, soția nu l-a primit în locuință.

ADVERTISEMENT

Câteva ore mai târziu, femeia a descoperit cu stupoare că soțul său și-a pus capăt zilelor, chiar în fața ușii apartamentului lor situat la etajul patru al unui bloc din municipiul Roman.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, în jurul orei 18:30, femeia a observat prin intermediul vizorului de la ușă că soțul său se afla într-o poziție ciudată în fața locuinței.

ADVERTISEMENT

Atunci când a deschis ușa, aceasta l-a găsit pe bărbat spânzurat în fața apartamentului, chiar de scara de acces din podul blocului.

Speriată, femeia a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță.

ADVERTISEMENT

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut să facă nimic pentru bărbatul de 56 de ani și au fost nevoiți să îi constate decesul.

“În jurul orei 13:00, bărbatul ar fi venit la domiciliu, iar pe fondul consumului de alcool, acesta ar fi lovit uşa locuinţei, adresând injurii soţiei.

ADVERTISEMENT

Urmare a stării de temere create, soţia nu i-ar fi permis accesul în imobil, iar în jurul orei 18:30 a observat, prin intermediul vizorului, că bărbatul se află într-o poziţie nefirească în dreptul uşii, alertând autorităţile.

Echipajul medical care s-a prezentat la faţa locului a declarat decesul bărbatului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

În cele din urmă, trupul neînsuflețit al bărbatului de 56 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

ADVERTISEMENT